طرز تهیه کباب چیکن ساتای
دوشنبه 16 مهر 1397 11:32 AM
کباب چیکن ساتای یکی از انواع کباب های بین المللی است که اصلیت این غذا متعلق به کشور تایلند است. در تایلند این کباب خوشمزه را در کنار کباب آناناس سرو می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب چیکن ساتای با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب چیکن ساتای | |
سینه مرغ | ۵۰۰ گرم |
برنج پخته | ۲ پیمانه |
خامه ترش | نصف پیمانه |
ریحان تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه تایلندی | ۱ قاشق چایخوری |
سیر | ۱ حیه |
آناناس | ۱ عدد |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و انواع ادویه | به میزان کافی |
برای تهیه سس تایلندی مخصوص کباب چیکن ساتای ، در یک کاسه کوچک خامه ترش را به همراه ریحان تازه خرد شده، شکر قهوهای، کره، ادویه تایلندی و سیر با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید سپس آنرا از وسط دو نیم کنید و نیمه ها را به برشهای کوچک تقسیم کنید. روی قطعات آناناس کمی روغن بمالید و کنار بگذارید. مرغ ها را به شکل جوجه کباب خرد کنید و آنها را به سیخهای چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغز پخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید. آناناس ها را نیز ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. میتوانید با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی کباب چیکن ساتای و کباب آناناس را تزئین کنید.