طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه برای گیاهخواران
دوشنبه 2 مهر 1397 11:27 PM
طرز تهیه:
۱. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. گل کلم را به گلهای کوچک خرد کنید. در یک کاسه بزرگ گلم کلم، هویج، یک چهارم پیمانه روغن زیتون، نمک و فلفل را ترکیب کنید. هم زمانی که سبزیجات کاملا پوشیده شوند.
۲. سبزیجات را به سینی فر که از قبل چرب کردید انتقال دهید. ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید.
نکته: میتوانید سبزیجات را بجوشانید. معمولا پخت گل کلم ۵ تا ۱۰ دقیقه و هویج ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبرد. یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید و هویجها را اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه گل کلم را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
۳. وقتی سبزیجات در حال پخت هستند، یک چهارم پیمانه باقیمانده روغن زیتون و سیر له شده را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید. روی حرارت کم یا متوسط بپزید تا معطر شود. (حدود ۳ دقیقه)
مخمر خوراکی، آرد، پودر پیاز و سیر را اضافه کنید. خوب هم بزنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید.
۴. نصف پیمانه شیر غیرلبنی را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نیم جوش شود و ۵ دقیقه هم گرم کنید و همچنان هم بزنید.
نکته: مطمئن شوید شیر نمیجوشد، اگر خیلی سریع گرم شود ممکن است دلمه ببندد.
۵. اجازه دهید سبزیجات و سس به آرامی خنک شوند. بعد در یک مخلوط کن هم بزنید تا یک دست و کرمی شود.
۶. حالا وقت آن رسیده که سس را به هر شکلی که دوست دارید درآورید. خیلی غلیظ است؟ یک چهارم پیمانه شیر اضافه کنید. خیلی رقیق است؟ یک قاشق آرد اضافه کنید. اگر به اندازه کافی پنیری نیست مخمر خوراکی اضافه کنید. همچنین میتوانید نمک، فلفل، پودر سیر یا پیاز را بیشتر کنید. کمی زردچوبه هم میتواند رنگ آن را عوض کند. وقتی هرچه لازم بود اضافه کردید، مخلوط کنید تا به غلظت و یکدستی مناسب برسد.
مواد لازم برای پنیر پارمزان گیاهی:
طرز تهیه:
۱. همه چیز را در یک مخلوط کن ترکیب کنید.
طرز تهیه مک اند چیز گیاهی:
۲۲۵ گرم پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن آماده کنید. سس پنیر و سپس پارمزان گیاهی را به آن اضافه کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست