تزیین کیک همیشه زیباترین قسمت شیرینی پزی بوده . یکی از لوازم قنادی که اینروزها بسیار مورد استفاده قرار گرفته ، زرورق شکلات است . با آسمونی همراه باشید .
زرورق شکلات را می توانید از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید . پوششی شابلون مانند است که طرح های مختلف از آن وجود دارد .
طرز تهیه کار با زرورق شکلات :
ابتدا شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) آب کرده ، زرورق شکلات را به اندازه مورد نظر قیچی کنید . شکلات ذوب شده را روی آن ریخته و با کاردک یا چاقو به آرامی روی زرورق پهن کنید . سپس صبر کرده تا کمی سفت شود بعد با چاقو یا وسیله برش دهنده شکلات را به اندازه و اشکلال مورد نظر برش دهید . این کار را زمانی انجام می دهیم که شکلات کاملا سفت نشده باشد و کمی نرم است ، چون اگر سفت شده باشد کار با آن کمی مشکل است و ممکن است شکلات بشکند. سپیس در یخچال قرارداده . بعد از مدتی حدود نیم ساعت می توانید از یخچال بیرون آورده و زرورق را از آن جدا کنید .
نکته : اگر اشکال زرورق، کامل به شکلات نچسبیده بود باید زمان بیشتری به آن بدهیم تا اشکال کامل روی شکلاتها بیفتد. سپس می توانید برای تزیین کیک استفاده کنید سطح کیک را خامه بپوشانید و برش های شکلات را کنار هم به خامه بچسبانید و برای اینکه شکلات ها تکان نخورند می توانید از مقداری روبان استفاده کرده دور کیک ببندید.