سالاد سبزیجات و تخم مرغ؛ گیاهخواران امتحان کنند
شنبه 10 شهریور 1397 5:21 PM
هفته نامه سلامت - ترجمه ندا احمدلو: سالاد سبزیجات و تخم مرغ یک سالاد سالم و خوشمزه است که مصرف آن به گیاهخواران، خانمهای باردار و سالمندان توصیه میشود.
مواد لازم (برای 1 نفر)
طرز تهیه
1. برای آماده کردن این سالاد، کاهوی خرد شده، تربچه و شوید را روی یک حوله جاذب آب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
2. سبزیجات تان را داخل ظرف بریزید و روی آنها نان تست های خرد شده قرار دهید.
3. تخم مرغ های آبپز را پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه حلقه یا رنده شده روی سالاد بریزید.
4. بعد از چیدن سالاد نوبت آماده کردن سس آن است. برای تهیه سس باید سس سیر یا سس ماست را با روغن زیتون و آبلیمو مخلوط کنید.
5. سس را درست پیش از سرو روی سالاد بکشید.
پیشنهاد سرآشپز
12 راز یک سالاد
سامان گلریز:
1. برای تهیه هر نوع سالادی که قرار است با تخم مرغ همراه شود، باید آب سبزیجات موجود در سالاد را کاملا بگیرید تا سالادتان آب نیندازد و طعم تخم مرغ نامطلوب نشود.
2. بهتر است تخم مرغ موجود در سالاد درست پیش از سرو آن پوست کنده و خرد شود.
3. یکی از رازهای خوش طعم کردن سالادهای سبزیجات حاوی تخم مرغ و ایجاد عطری جذاب در آنها، افزودن مقداری پنیر صبحانه به جای نمک به سالاد است.
5. یکی از طعم های جذاب کنار تخم مرغ، طعم سبزی روکولاست. اگر بتوانید این سبزی تابستانی را به سالاد خود اضافه کنید، حتما اعضای خانواده را به وجد خواهید آورد.
6. گاهی در بعضی دستور آپیزی ها به سالادهای حاوی تخم مرغ، مقداری لوبیای قرمز پخته شده هم اضافه می کنند. این کار علاوه بر افزایش ارزش تغذیه ای سالاد، باعث ایجاد طعمی جذاب تر در سالاد شما خواهد شد.
7. اگر قرار است به سالاد سبزیجات و تخم مرغ خود مقداری گوجه فرنگی اضافه کنید، بهتر است از گوجه های گیلاسی به صورت کاملا درسته کمک بگیرید تا سالادتان آب نیندازد و طعم نامطلوبی به خود نگیرد.
8. هر چند معمولا توصیه به استفاده از تخم مرغ های کاملا پخته در سالاد می شود، اما تخم مرغ هایی که زرده آنها حالت عسلی داشته باشند نیز طعم مطلوبی به سالاد سبزیجات می دهند.
9. افرادی که مشکلی با طعم ترب تازه ندارند، می توانند کنار سالاد، تربچه یا به جای آن از ترب سیاه پوست کنده و رنده شده کمک بگیرند.
10. اگر می خواهید سالاد سبزیجات و تخم مرغ را برای مهمان سرو کنید، بهتر است داخل پیش دستی یک عدد برگ کاهو بگذارید و سالاد را داخل برگ کاهو بریزید. با این کار، یک سالاد تابستانی بسیار جذاب و خوش فرم پیش روی مهمان خود خواهید گذاشت.
11. افرادی که تمایل به استفاده از قارچ در سالاد سبزیجات دارند، باید قارچ را بخارپز کنند و پیش از ریختن آن در سالاد، آب قارچ را روی دستمال نخی کاملا بگیرند.
12. اگر می خواهید عطر و طعم جذاب تری به سالادتان بدهید، مخلوطی از روغن زیتون و پودر سیر یا سیر له شده آماده کنید و تکه های نان تست این سالاد را داخل این مخلوط بغلتانید. سپس نان ها را در تابه نچسبی حدود یک دقیقه حرارت دهید و در نهایت آن را به سالاد اضافه کنید.
یک پیشنهاد
اگر اضافه وزن دارید و می خواهید کالری سالادتان را کاهش دهید، می توانید به جای سس ماست یا سس سیر از ماست کم چرب در تهیه سس این سالاد استفاده کنید. افراد لاغر می توانند مقداری از دانه ها یا مغزهای خام مانند تخمه آفتابگردان، بادام یا گردوی خرد شده را به سالاد خود اضافه کنند. افراد مبتلا به کم خونی که گیاهخوار هم نیستند، می توانند حدود 100 گرم فیلم مرغ تنوری یا بخارپز را در سالاد سبزیجات و تخم مرغ خود داشته باشند. اگر تمایلی به مصرف سس های معمول با سالاد خود ندارید، می توانید به جای سس همراه این سالاد از آب نارنج یا سرکه بالزامیک برای طعم دهی به سالاد تابستانی خود کمک بگیرید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست