0

طرز تهیه گل کلم سوخاری

 
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

طرز تهیه گل کلم سوخاری
پنج شنبه 25 مرداد 1397  12:53 PM

طرز تهیه گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری , طرز تهیه گل کلم سوخاری , دستور پخت گل کلم سوخاری

گل کلم سوخاری یکی از پیش غذاهای جدید و خوشمزه ایرانی است. شاید قبلا با شنیدن اسم گل کلم فقط به یاد ترشی گل کلم می افتادیم ولی در حال حاضر غذاهای زیادی با گل کلم تهیه می شود که طرفداران خاص خودش را دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر گل کلم سوخاری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه گل کلم سوخاری در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم گل کلم سوخاری
گل کلم نصف گل کلم متوسط
آرد نخودچی ۱ پیمانه
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن مایع به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا گل کلم را با دقت می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. پس از این کار گل کلم رو به قطعات درشت تبدیل می کنیم. اگر قطعات گل کلم خیلی ریز باشند در پایان پخت ، ظاهر غذا جالب نمی شود.

در یک قابلمه مناسب مقداری آب و کمی نمک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد گل کلم ها را داخل قابلمه می ریزیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا گل کلم ها خیلی نرم نشوند و حالت خود را از دست بدهند.

بعد از ۱ دقیقه گل کلم ها را از داخل قابلمه خارج می کنیم و روی آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در این مرحله باید خمیر سوخاری را تهیه کنیم. برای این منظور یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و آرد نخودچی را داخلش می ریزیم.

در ادامه پودر سیر را به همراه پودر زنجبیل ، بکینگ پودر ، فلفل سیاه و مقداری نمک به کاسه اضافه می کنیم. مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند سپس کمی آب گرم اضافه می کنیم تا مواد به شکل خمیری رقیق در بیایند.

یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به قدری روغن می ریزیم که گل کلم ها در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن داغ شد گل کلم ها را داخل خمیر می زنیم تا کاملا با خمیر پوشش داده شوند سپس درون روغن سرخ می کنیم.

به همین صورت تمام گل کلم ها را سرخ می کنیم. برای گرفتن روغن اضافی گل کلم ها آنها را پس از سرخ کردن روی دستمال حوله ای  قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در پایان غذا را با سس کچاپ سرو می کنیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها