آموزش آشپزی بین المللی
یک شنبه 7 مرداد 1397 8:41 AM
ساندویچ سالاد مرغ با نان تست
برای این پست آموزش طرز تهیه ساندویچ سالاد مرغ خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده اینآموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
خیار شور | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ آبپز | ۱ عدد |
ماست چکیده | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نان تست | ۸ قطعه |
برگ کاهو | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
ساندویچ سالاد مرغ
آموزش طرز تهیه ساندویچ سالاد مرغ از سری آموزش های آشپزی در خدمتتون هستیم. برای تهیه ساندویچ سالاد مرغ اصل ابتدا باید سس این ساندویچ را آماده کنیم.
برای این منظور سس مایونز را به همراه ماست چکیده و مقداری فلفل سیاه در کاسه ای می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در صورت تمایل می توانیم چند قطره آبلیمو هم به سس اضافه کنیم.
سینه مرغ را به همراه یک پیاز داخل قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و مقداری آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم ، حدود نیم ساعت زمان می برد تا سینه مرغ کاملا بپزد.
بعد از اینکه مرغ اماده شد آنرا در ظرفی مناسب ریش ریش می کنیم. سپس تخم مرغ را در ظرف رنده می کنیم. حالا سس سالاد را به ظرف اضافه می کنیم و خوب مواد سالاد مرغ را مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی ، خیار شور و برگ کاهو را خرد می کنیم تا روی مواد ساندویچ قرار دهیم. حالا یک نان تست بر میداریم و مقداری از مواد را رویش میریزیم و با قاشق صافش می کنیم.
مقداری خیار شور ، گوجه فرنگی و کاهو می ریزیم و یک نان تست روی مواد ساندویچ قرار می دهیم. به این ترتیب تمام ساندویچ ها را آماده می کنیم.
در صورت تمایل در زمان سرو ساندویچ ها می توانید از سس های دیگر مانند سس فرانسوی نیز استفاده نمایید. ما می توانیم مانند خوراک مرغ و قارچ به این ساندویچ هم مقداری قارچ اضافه کنیم.
سس نوعی چاشنی است که در کنار برخی غذاها، سالادها، ساندویچها، کیک و دسر برای طعم بهتر یا تزیین سرو میشود. با طرز تهیه انواع سسها آشنا شوید.
سس (sauce) مادهای است که به عنوان چاشنی یا طعمدهنده در کنار بسیاری از خوراکیها مورد استفاده قرار میگیرد. سسها تنوع بسیار زیادی دارند و هر یک مختص به یک نقطه از جهان بوده و داستان خاص خود را دارند.
سسها بسته به استفادهای که قرار است از آنها بشود به صورت رقیق یا غلیظ تهیه میشوند. برخی از آنها ماندگاری بالا دارند و می توان آنها را در یخچال، فریزر یا حتی دمای اتاق تا مدتها نگهداری کرد و برخی دیگر را باید بلافاصله پس از تهیه مصرف نمود. همچنین برای تهیه برخی از سسها باید مواد اولیه را پخت یا حرارت مختصر داد اما برای برخی دیگر فقط از مواد اولیه خام استفاده میشود.
در این آموزش آشپزی، طرز تهیه انواع سسها همراه با عکس و توضیح کامل آمده و شما میتوانید به عنوان یک مرجع قابل قبول و مناسب به آنها مراجعه نموده و نیاز خود را برطرف نمایید. در اینجا تمامی سسهای آموزش داده شده در سایت ستاره را برای شما در یک مقاله گردآوری نمودیم تا به راحتی و به صورت فهرستوار به آنها مراجعه نموده و به خوبی از آنها بهره ببرید. با ما همراه باشید.
سسهای غذایی سسهایی هستند که به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاهای گوشتی یا گیاهی و همچنین انواع پاستا و ماکارونی مورد استفاده قرار میگیرند. این سسها که اکثرا بر پایه گوجه فرنگی تهیه میشوند بسیار معطر بوده و در برخی موارد بسیار تند و پرادویه هستند. در برخی از این سسها مانند سس کچاپ خانگی، سس گوشت و سس پیتزا، مواد اولیه باید پخته شوند و در برخی دیگر، مواد تنها باهم ترکیب شده و برای مدتی در جایی خشک و خنک قرار میگیرند تا طعم مواد اولیه به خورد یکدیگر برود.
در ادامه نام برخی از این سسها آمده که شما با یک کلیک میتوانید به صفحه آموزش طرز تهیه سس مورد نظر خود رفته و از دستور تهیه آن ها استفاده کنید.
شاید بتوان گفت هیچ ساندویچ یا سالادی در دنیا نیست که بدون یک سس خوشمزه و خاص سرو شود. سسهای مخصوص سالاد و ساندویچ از نوع خامهای، پنیری یا روغنی بوده و ادویه زیادی دارند. این سسها که اکثرا پرکالری و چرب هستند، طعم سالاد یا ساندویچ را بسیار بهتر و لذیذتر میکنند. معروفترین سس در این دسته سس مایونز است که خود پایه برخی دیگر از سسها مانند سس ووستشیر، سس هزارجزیره و ... میباشد.
تمام سسهای نام برده شده در زیر هم در نوع صنعتی و هم به صورت خانگی تهیه میشوند اما تهیه برخی از آنها بع دلیل وقتگیر بودن یا گران تمام شدن مقرون به صرفه نیست اما از لحاظ سالمبودن و نداشتن مواد افزودنی، ارزش دست کم یکبار تهیه کردن را دارد.
سسهای خامهای و کرهای که معمولا به رنگ سفید یا کرم دیده میشوند بسیار لذیذ و البته چاقکننده هستند. در بسیاری از این سسها ماده اصلی تشکیلدهنده، کره، خامه، قارچ و آرد میباشد. سسهای خامهای و کرهای پایه اصلی تهیه غذاهایی مانند پاستا و لازانیا هستند و بسیاری از افراد این سسها را به انواع سسهای قرمز ترجیح میدهند.
سسهای کرهای و خامهای معمولا راحتتر و سریعتر از سس ساندویچ تهیه میشوند و به مواد اولیه کمتری نیاز دارند و اکثرا به صورت خانگی تهیه میشوند. در بسیاری از این سسها میتوان خامه را با شیر جایگزین نمود تا کالری مصرفی پایینتر بیاید.
برخی سسها مانند سویا سس، سس ووستشیر و ... به مواد اولیه خاص و اغلب زیادی نیاز دارند و درستکردن آنها به صورت خانگی واقعا سخت و پیچیده و زمانبر است. سسی مثل سس سویا که با استفاده از دانههای لوبیای سویا تهیه میشود، زمانی حدود 1 سال نیاز دارد تا سس به کیفیت مطلوب برسد و بتوان از آن استفاده نمود. این سسها که معمولا موارد استفاده خاصی نیز دارند، همهپسند نبوده و طرفداران خاص خود را دارند. با این حال، طرز تهیه همه این نوع سسها در سایت ستاره به شما به طور کامل آموزش داده شده است.
در این قسمت از مرحله آموزش آشپزی به سس های شیرین خواهیم پرداخت.سسهای شیرین به سسهایی گفته میشود که معمولا برای طعمدار کردن و یا تزیین و کاورکردن انواع کیک، دسر و ... از آنها استفاده میشود. این سسها معمولا روان بوده و با طعم میوه یا شکلات تهیه میشوند.
منابع: