طرز تهیه دسر هویج بستنی
یک شنبه 24 تیر 1397 9:02 AM
مواد لازم برای دسر هویج بستنی :
آب هویج | ۱ لیوان |
بستنی زعفرانی یا وانیلی | ۱ لیوان |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر هویج بستنی :
ابتدا یک لیوان آب هویج را گرفته و از صافی رد کرده تا کاملا رقیق شود. بستنی را در دمای محیط گذاشته تا کمی آب شود. سپس پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد حل کرده و بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند، سپس ژلاتین بن ماری شده را به آب هویج اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
بعد از مخلوط ژلاتین و هویج، یک لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج افزوده و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود. البته لازم به ذکر است که در صورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا دسر شما خوش رنگ تر شود. سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد و بعد در ظرف مورد نظر برگردانده و نوش جان کنید.