طرز تهیه دو نوع دسر ژله ای
سه شنبه 19 تیر 1397 4:27 PM
برترین ها: ژله یکی از معروف ترین و محبوب ترین و همچنین ساده ترین دسرهاست که تقریبا همه طرز تهیه آن را میدانند. اما با ژله میتوان دسرهای متفاوت و خوشمزه و جدیدی نیز تهیه کرد که دو نوع مختلف آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.
دسر ژله بستنی و تخم شربتی
مواد لازم
تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری
پودر ژله 1 بسته
بستنی 2 لیوان
فالوده و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1. تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید.
2. پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند.
3. در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).
4. پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید.
5. مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
6. نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.
7. پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.
8. 1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید.
9. 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید.
10. در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.