0

طرز تهیه دو نوع دسر ژله ای

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دو نوع دسر ژله ای
سه شنبه 19 تیر 1397  4:27 PM

برترین ها: ژله یکی از معروف ترین و محبوب ترین و همچنین ساده ترین دسرهاست که تقریبا همه طرز تهیه آن را میدانند. اما با ژله میتوان دسرهای متفاوت و خوشمزه و جدیدی نیز تهیه کرد که دو نوع مختلف آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.

دسر ژله بستنی و تخم شربتی

مواد لازم

تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری

پودر ژله 1 بسته

بستنی 2 لیوان

فالوده و پسته  به مقدار لازم

 

طرز تهیه چند نوع دسر ژله ای
طرز تهیه 

1. تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید.

2. پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند.

3. در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).

4. پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید.

5. مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

6. نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.

7. پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.

8. 1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید.

9. 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید.

10. در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها