حمید عسگری هم آبیه! از نوع خیلی شدیدش. تا جایی که شاید اگر الان در دنیای هنر سر بلند نکرده بود با یک پرچم آبی در استادیوم حاضر می شد.
یه قسمت از مصاحبه ای که تو مجله فوتبال کرده بودو میزارم! تو این مصاحبه با شاهرخ شاهی رفته بودن!
چطور استقلالی شد؟آبی را از کی دوست داشتی؟اصلا خودم نفهمیدم کی بود . یادمه یک روز داداشم من را پای تلویزیون نشاند و گفت این بازی استقلال و ببین آبی شو.او می گوید: که دنیای هنرمندان آبی آبیه.در جامعه هنر یا موسیقی هنرمندان درجه یک اکثرا استقلالی هستند.گلزار-بنیامین-حمید گودرزی-بهرام رادان همه آبی اند.
از کجا رو شد که استقلالی هستی؟
یک مصاحبه با یکی از نشریات ورزشی داشتم که در آن به آبی بودنم اشاره کردم و گفتم هیچ کس مثل من حجازی رو دوست نداره نتیجه اش هم لو رفتن استقلالی بودنم بود.
حمید وقتی از ترانس خانه شان در فولاد شهر اصفهان چمن سبز استادیوم ذوب آهن را می دید به این فکر می کرد که قرار است او در آینده فوتبالیست شود؟از کسی که خانه اش در چند قدمی استادیوم است خب چه توقعی می شود داشت؟
طبیعی است که فوتبال خواه ناخواه بخش مهمی از زندگی اش شود. او فوتبال نگاه می کرد و بعد از کلی هیجان و فریاد فقط موسیقی سنگین غربی بود که می توانست او را آرام کند و عطش هیجان درونی اش را بخواباند.
حوالی همین عطش بود که او احساس کرد که فوتبال به درد نخورترین سر گرمی آدم هاست و به موسیقی پناه آورد و سعی کرد که همه اسطوره ها و قهرمان های فوتبالی اش را فقط دوست داشته باشد و همین! دیگر پا را فراتر نگذارد و نخواهد که همه زندگی اش را به پای آنها بگذارد.
او یک موزیک باز حرفه ای شد.همه وقت و حساسیت اش معطوف این شد که آکوردهای
the wall در کدامیک از قسمت هایش کمی بالا یا پایین تر به نظر می رسد. back vocall در کدام بخش ها به ریتم و ملودی نزدیک نیست و ...
یک روز در نوجوانی برای دیدن بازی استقلال به استادیوم فولاد شهر اصفهان رفتم . اما بلیت گیرم نیامد . با این حال هیچ وقت فکرش را نمی کردم یک روز خود باشگاه استقلال دعوت کند که من در اردوی این تیم حاضر شوم و به بازیکنان آبی انرژی بدهم.
عسکری مدعی است در بین فک و فامیل هایشان یک هوادار قرمز هم دیده نمی شود(تمام فامیل ما استقلالی هستند) حتی یک قرمز هم نداریم این مسئله باعث تعجب همه ماست . اینکه چطور از بین فامیل هایمان یک هوادار پرسپولیس هم دیده نمی شود.
هیچ علاقه ای به فوتبالیست شدن نداشتم و هر وقت هم که فوتبال بازی کردم بیشتردر نقش یک دروازه بان بودم. من بیشتر دوست دارم به تماشای فوتبال بپردازم الیته این را هم بگویم وقتی نوجوان بودم روزنامه استقلال جوان را می خواندم یادم است آنجا یک ستونی داشت که در خصوص چگونه فوتبالیست شدن چهره های استقلال بود. اینکه چطوری آن ها به این هدف رسیدند من آن زمان همین ستون را می خواندم و تصورم این بود که من هم مثل آن ها باید چه کارهایی انجام بدهم که به یک خواننده بزرگ تبدیل شوم.
حمید می گوید: در دربی هم همیشه گل های زده استقلال بیشتراست. در دربی همه چیز به نفع استقلال است اما رنگ آبی.
عسکری این رنگ را ملایم و هنری می داند و می گوید هر باشگاهی یک ماهیت خاص دارد و استقلال تیم هنری تر و ملایم تری به نسبت پرسپولیس است. فوتبال قرمزها همیشه فیزیکی است اگر دیده باشید بازیکنان پرسپولیس هم در همه حال از استقلالی ها درشت تر و خشن تر هستند. ولی با این حال هر دو هنرمند آبی به رنگ قرمز تمایل دارند و اتفاقا عسکری به رنگ ماشین خود که قرمز است اشاره می کند و می گوید هیچ مشکلی با رنگ پیراهن پرسپولیس ندارد.