0

(قابل توجه کاربران و همراهان انجمنی راسخون)

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:(قابل توجه کاربران و همراهان انجمنی راسخون)
یک شنبه 14 مرداد 1397  5:28 PM

سلام.ممنون از اینکه بعد از چندین سال بالاخره دارید به یکی از هزاران خواسته کاربرا اهمیت میدید

1-به نظرم فونت کوچیکتری رو انتخاب کنید .

2-اگه ممکنه بین پستهایی که تو یه تاپیک زده میشه یه کاری کنید که از پست بعدی تفکیک داده بشه.الان انقدر فونت نوشته ها بزرگه کلا عکس پروفایل کاربرا رو نمیشه خوب تشخیص داد

3-تو صفحات نمیشه جستجو انجام داد اگه ممکنه این امکانم ایجاد کنید

4-علامت"«" که منظور اخرین صفحه تاپیک هست رو نمیشه تو همه تاپیکها زد و در بعضی تاپیکا نمایش داده نمیشه

5-امضای پروفایل رو هم نمیشه مثل تشکرات پست یه کاری کرد که هرکسی خواست بزنه تا تو صفحه دیده بشه؟

6-توقسمت اخرین مطالب که تو انجمن رد میشه نام کاربری ها دیده نمیشه و فقط عنوان پستها رد میشه.

7-وقتی تاپیکی قفل میشه یا غیر فعال میشه پیغام داده میشه که  تغییرات اعمال شده ولی هیچ تغییری دیده نمیشه.یعنی با گوشی نه تاپیک غیرفعال دیده میشه نه قفل دیده میشه و... در صورتی که با سیستم وارد شدم دیدم تاپیکی که غیرفعال کردم نشون داده نمیشه در صورتی که با گوشی نمایش داده میشه

8-یه مورد دیگه.وقتی یه تاپیکی رو انتقال میخوام بدم گزینه هایی که مقصد انتقال هست از صفحه رفته بیرون و معلوم نیست. فکر کنم فونت کوچیک بشه این موردم  حل بشه

9-لطفا اگه تاپیکی در قسمت ویژه های تالار قرار میگیره از تاپیک های عادی تمایز داده بشه الان خیلی واضح نیست

10-اگه ممکنه تو قسمت دسترسی سریع به انجمن ها که پایین صفحه قرار داره بشه اسم تالار یا زیرتالار رو تایپ کرد تا سریع تر به مقصد رسید خیلی خوبه.اسمش دسترسی سریع به انجمنه منتهی تا یکی یکی این عنوانا رو ادم بگرده تا به مقصد دلخواه برسه کلی زمانبره و دیگه اسمش دسترسی سریع نیستindecision

11-اگه ممکنه شکلکایی که کنار عنوان پست ها میشه قرار داد رو تعدادش رو مثل نسخه غیرموبایلی قرار بدید.تونسخه موبایلی تعداد این شکلکا کم هستش

شارژ گوشیم تموم شد اینا رو داشته باشید تا بعدا

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
borkhar amirhossein1392 emamedavazdah ravabet_rasekhoon shayesteh2000 sayyed13737373 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها