طرز تهیه شربت تخم شربتی
شنبه 12 خرداد 1397 5:41 AM
شربت تخم شربتی یکی از شربت های مفید ایرانی است که علاوه بر رفع تشنگی فواید بسیاری برای بدن دارد. این شربت پس از مصرف باعث می شود که فرد مصرف کننده به مدت طولانی تشنه نشود و به همین جهت برای ماه رمضان بسیار مناسب است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر شربت تخم شربتی تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه شربت تخم شربتی در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم شربت تخم شربتی | |
آب خنک | ۴ لیوان |
تخم شربتی | ۴ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | به اندازه کافی |
شکر | به اندازه کافی |
ابتدا برای لعاب دار شدن و تمیز کردن تخم شربتی ، آنرا به مدت ۱۰ دقیقه درون یک کاسه آب می ریزیم. پس از اینکه ۱۰ دقیقه گذشت به آرامی تخم شربتی را از داخل آب بر می داریم. این مرحله را باید با دقت انجام دهیم تا شن های ریز وارد شربت نشوند.
پس از اینکه تخم شربتی ها تمیز شدند آنها را داخل یک پارچ بزرگ می ریزیم ، سپس ۴ لیوان آب خنک اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را می گیریم و به شربت اضافه می کنیم. در مرحله آخر هم شکر را اضافه می کنیم.
اضافه کردن زعفران به این شربت به صورت دلخواه است ، در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده هم به شربت اضافه می کنیم و مواد شربت را خوب مخلوط می کنیم تا شکر به صورت کامل در آب حل شود سپس به صورت خنک نوش جان می کنیم.