اشکنه رسمی
ستاره تندرستی: ******
* چرا 6 ستاره؟ این آبگوشت، گوشت ندارد. بنابراین هضم آن آسان است.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 نفر
- پیاز درشت یک عدد ساطوری شده
- تخم مرغ 4 عدد
- شنبلیله خشکدو قاشق غذاخوری
- آرد یک قاشق غذاخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس آرد را اضافه کرده و یکی دو دقیقه سرخ کنید. شنبلیله خشک و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه تفت دادن 40 پیمانه آب جوش به غذا اضافه کنید.
2. هنگامی که غذا مجددا به جوش آمد شعله را کم کنید. تخم مرغ ها را جداگانه شکسته و با کمی نمک هم بزنید تا یک دست شود، سپس به اشکنه اضافه کنید.
3. هنگامی که تخم مرغ در غذا خود را گرفت، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سرو کنید.