0

طرز تهیه انواع آبگوشت

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:طرز تهیه انواع آبگوشت
چهارشنبه 9 خرداد 1397  8:14 AM

آبگوشت بزقرمه

ستاره تندرستی: **

* چرا 2 ستاره؟ گوشت این غذا فوق العاده پرچرب بوده و همین نکته منفی آن است. به همین دلیل ستاره آن حداقل است.

یکی از خوشمزه ترین غذاهای کرمانی که در گذشته با گوشت نرم و لطیفه بزغاله تهیه می شده. ترکیبی بی نظیر از گوشت، کشک و نخود که با غذایی مثل حلیم بادمجان رقابت می کند. تفاوت آن با آبگوشت کشک در استفاده از سیر در بزقرمه است. در تهیه این غذا معمولا نخود را خیس کرده و قبل از اضافه کردن به غذا نیم کوب می کنند.

مواد اولیه
 
  • مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
  • گوشت پرچرب گوسفندی
  • پ750 گجرم خرد شده
  • پیاز متوسط 3 عدد ساطوری درشت
  • سیر یک بوته کوچک
  • پوست کنده و خرد شده
  • نخود 120 گرم خیسانده
  • کشک 150 میلی لیتر
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل بهمیزان لازم
 
 طرز تهیه انواع آبگوشت

طرز تهیه

1. گوشت، پیاز، نخود، سیر و زردچوبه را مانند آبگوشت رسمی بپزید و در یک ساعت آخر کشک را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا آبگوشت غلیط و جا افتاده شود.
 
2. آن را با سیر داغ و زعفران دم کرده تزئین کرده و با نان سنگک سرو کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها