پاسخ به:انواع دسر با فرنی
پنج شنبه 3 خرداد 1397 11:52 AM
فرنی خرما
مواد لازم:
- شیر ۱.۵ لیوان
- آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
- خرما ۵ عدد
- دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید
- آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند
- خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید
- اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید
سایر نکات:
- اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید
- مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید
- یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد .
- می توانید خرماها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
- در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
- اگر می خواهید فرنی شیرین تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
- برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.
- زمان نوشته شده برای تهیه و پخت بستگی به میزان شعله دارد.
- تعداد نفرات نوشته شده نیز بستگی به میزان اشتهای شما دارد
- نکته دیگر اینکه این دستور همان فرنی معمولی است فقط به جای شکر ، خرما به آن اضافه شده است
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب