پاسخ به:انواع دسر با فرنی
پنج شنبه 3 خرداد 1397 11:52 AM
فرنی مخصوص ماه رمضان
مواد لازم:
- شیر ۳.۵ پیمانه
- نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
- خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری
- خلال پسته ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
- ابتدا نشاسته را درون یک پیمانه شیر سرد حل کنید .
- وقتی نشاسته کامل حل شد ، شکر و بقیه شیر را درون ظرف مناسب (ترجیحا استیل) ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و دایم هم می زنیم تا گلوله نشود.
- هنگامی که غلظت فرنی مانند دوغ غلیظ شد(نباید خیلی غلیظ و سفت شود) حرارت را خاموش کرده و بلافاصله خلال ها و زعفران (را که قبلا در ۲ قاشق گلاب حل کرده اید) درون فرنی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
سپس داخل ظروف سرو ریخته وبه مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سرو کنید. نوش جان
سایر نکات:
- زعفران را در شروع کار درون گلاب حل کنید تا هنگام اضافه کردن بهتر در فرنی پخش شود
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب