0

انواع دسر با فرنی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:انواع دسر با فرنی
پنج شنبه 3 خرداد 1397  11:52 AM

فرنی مخصوص ماه رمضان

مواد لازم:

  • شیر ۳.۵ پیمانه
  • نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری
  • خلال پسته ۱ قاشق مربا خوری

فرنی
طرز تهیه:

  1. ابتدا نشاسته را درون یک پیمانه شیر سرد حل کنید .
  2. وقتی نشاسته کامل حل شد ، شکر و بقیه شیر را درون ظرف مناسب (ترجیحا استیل) ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و دایم هم می زنیم تا گلوله نشود.
  3. هنگامی که غلظت فرنی مانند دوغ غلیظ شد(نباید خیلی غلیظ و سفت شود) حرارت را خاموش کرده و بلافاصله خلال ها و زعفران (را که قبلا در ۲ قاشق گلاب حل کرده اید) درون فرنی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
    سپس داخل ظروف سرو ریخته وبه مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سرو کنید. نوش جان

سایر نکات:

  • زعفران را در شروع کار درون گلاب حل کنید تا هنگام اضافه کردن بهتر در فرنی پخش شود

 

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها