پاسخ به:انواع دسر با فرنی
پنج شنبه 3 خرداد 1397 11:51 AM
فرنی با ژله
مواد لازم:
- آرد برنج ۱۰۰ گرم
- شکر ۲۰۰ گرم
- شیر ۱ لیتر
- گلاب ۱/۴ پیمانه
- ورقه ژلاتین ۵ عدد
- پودر ژله به طعم دلخواه ۱۰۰ گرم
- آب جوش ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- آرد برنج، شکر و شیر را در ظروف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی اجاق قرار دهید. پیوسته هم بزنید تا شیر بجوشد و فرنی غلیظ شود.
- گلاب را بیفزایید و فرنی را از روی حرارت بردارید.
- ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید؛ همین که نرم شد آن را درون فرنی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا ژلاتین کاملا در فرنی حل شود.
- فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود اما نبندد.
- پودر ژله را در آب جوش حل کنید. در سینی کوچکی بریزید. صبر کنید تا ژله در یخچال ببندد.
- آن را به شکل دلخواه خرد کنید و در فرنی بریزید.
- فرنی را در قالب چرب کردهای بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب