0

انواع آش برای ماه مبارک رمضان

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

انواع آش برای ماه مبارک رمضان
پنج شنبه 3 خرداد 1397  10:01 AM

انواع آش برای ماه مبارک رمضان

 

 

شرح مختصری از سه آش رشته و دوغ و بادمجان را بخوانید.

آش بادمجان نهاوندی

انواع آش برای ماه مبارک رمضان
آش بادمجان نهاوندی یکی از انواع آش برای ماه مبارک رمضان

آش بادمجان یکی از غذاهای محلی ایران است که در مناطق مختلف به شیوه‌های گوناگونی طبخ می‌شود. مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن بادمجان، عدس، نخود و کشک است. این آش به دلیل وجود حبوبات، سرشار از پروتئین است. پیشنهاد می‌کنیم این آش خوش‌طعم را بپزید و نوش جان کنید.

آش رشته

انواع آش برای ماه مبارک رمضان
آش رشته یکی دیگر از انواع آش برای ماه مبارک رمضان

آش رشته که دیگر نیاز به معرفی ندارد و قطعاً هر ایرانی حداقل یک بار این آش لذیذ را چشیده است. زیرا این آش از معروف‌ترین آش‌های ایرانی‌ست. آش رشته را معمولاً با کشک و گاهی با سرکه یا آبغوره میل می‌کنند. خانواده‌های ایرانی از این غذا به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی استفاده می‌کنند. همان‌طور که می‌دانید این آش بیشتر در مهمانی‌های فصل زمستان یا در مراسم افطاری ماه رمضان استفاده می‌شود. البته طبق بعضی از رسوم ایرانی‌ها این آش خوشمزه و بی‌نظیر را بعد از گذشت سه روز از رفتن مسافر می‌پزند و به آن آشِ پشتِ پا (رشته پشت پا) می‌گویند.

آش دوغ

آش دوغ ازجمله آش‌های محلی ایرانی‌ست که همانند آش بادمجان در نقاط مختلف کشورمان با روش‌های گوناگونی طبخ می‌شود؛ اما معروف‌ترین نوع آن، آش دوغ اردبیل است. برنج، نخود و دوغ اجزای اصلی این آش محلی هستند. البته گاهی به آن رشتۀ آشی هم اضافه می‌کنند.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها