تخم مرغها را با فاصله یکی یکی به خمیر اضافه کنید و کمی هم جوش شیرین بیفزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید سپس آنرا داخل...
بامیه خانگی برای ماه رمضان
مواد لازم جهت تهیه خمیر
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : 8 قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذاخوری
آب : 1 لیوان
جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری
شربت : 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم
ابتدا طرز تهیه شربت :
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود.
تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .
خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.