پاسخ به:توصیف یک روز رؤیایی
دوشنبه 21 خرداد 1397 12:21 PM
روایات مختلفی وارد شده است که در آن ها نوروز ، عاشورا ، شنبه و یا جمعه روز ظهور معرفی شده است.
در مورد احتمال یکی شدن عاشورا، نوروز و یکی از روزهای شنبه یا جمعه باید گفت این احتمال وجود دارد چون عاشورا بر اساس سال قمری و نوروز بر اساس سال شمسی حساب می شود و شنبه یا جمعه هم روز های هفته هستند که ممکن است با هر مناسبتی تداخل کنند.
و اما یکروزی که من با امام زمان (عج) زندگی خواهم کرد بدینگونه است که من با ایشان بیعت می نمایم و به ایشان میگویم مولاي ما ! خنده بر لبهايمان خشکيده و غم همچون سايه اي شوم پرده سياه خود را بر دلهايمان گسترانده . تمام زندگيمان را زمستان سرد و بي روح ماديات فرا گرفته. سبزي و طراوت حيات را به اين سربازان آخرالزماني ات هديه کن و دلمان براي يک جرعه مي ناب لک زده . گوشهامان از ضجه کودکان بي پناه و مو يه زنان داغدار و ناله مردمان ستم ديده پر شده است ، دستهايمان خالي ست ، ديگر رمقي نمانده براي نجات از اين طوفان روزمرگي ، به کشتي امن تو نياز است. شکستن اين بت جهل و غفلت فقط از يد تو بر مي آيدغلبه بر اژدهاي مدرنيسم بدون عصاي تو ممکن نيست . جهان مرده را تنها نفس تو ممد حيات است وجودمارا از آلودگی و گناه پاک کن .
سعی میکنم که در کنار ایشان علیه ظلم و ستم مبارزه کنم و و یار و یاور ایشان باشم و به ایشان خدمت نمایم و از کمالات ایشان فیض ببرم تا شاید به راه راستین اسلام دست یابم . و ازش میخوام که فقر رو توی جهان از ریشه بکنه و عدل و داد رو جهانگیر کنه و هیچ ظلمی و ظالمی و مظلومی توی دنیا نمونه همش آسایش و خوشی باشه بیمار و بیماری نباشه .خلاصه هرچیزی که باعث ایمان قوی مردم بشه رو ازش میخوام .