پاسخ به:طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
سه شنبه 9 مهر 1398 1:53 PM
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. در واقع این کباب همان کباب کوبیده سنتی ایرانی است ، با این تفاوت که به جای گوشت گوسفندی از گوشت مرغ استفاده می شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب کوبیده مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور پخت کباب کوبیده مرغ
برای تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی ابتدا سینه های مرغ را می شوییم و چرخ می کنیم.بهتر است دو مرتبه گوشت را چرخ کنیم و در پلاستیک می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر می گذاریم تا یخ بزند و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از فریزر بیرون می آوریم
و اگر یخ زده است می گذاریم تا یخ آن آب شود و بعد آب اضافه گوشت را می گیریم و در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و ریز رنده می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.همین طور پیازها را پوست می گیریم
و می شوییم ورنده می کنیم و آب آن ها را محکم می گیریم و بیرون می ریزیم و پیازها را به گوشت می افزاییم و تخم گشنیز،فلفل سیاه و نمک را روی گوشت می پاشیم و همگی گوشت را خوب زیر و رو می کنیم و روی کاسه را سلفون می کشیم
و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خنک شود. سپس مایع کباب را از داخل یخچال بیرون می آوریم و کره را داخل تابه ای کوچک یا شیرجوش قرار می دهیم و روی حرارت کم می گذاریم تا ذوب شود و زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم
و خوب مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و گوشت را خوب ورز می دهیم و تابه ای متناسب با مقدار گوشت انتخاب می کنیم و کف آن کمی روغن می ریزیم و با قلمو همه نقاط تابه را چرب می کنیم
و تابه را روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان کمی داغ شود و مایه را سریع داخل تابه می ریزیم و با دست کاملا در تابه پخش می کنیم تا کاملا تابه پوشیده از مایه کباب شود و با پشت قاشق سطح کباب را صاف می کنیم و می گذاریم تا گوشت خودش را کاملا بگیرد.
اول گوشت کمی آب می اندارد حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کاملا تبخیر شود و بعد با کارد آرام به صورت کباب گوشت را برش می زنیم تا نوارهایی باریک از کباب داشته باشیم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و کباب های حالت گرفته را بر می گردانیم
و با قلمو داخل مخلوط کره و زعفران می زنیم و روی کباب ها می کشیم تا خوش رنگ تر شوند و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر کباب ها نیز سرخ و طلایی شوند. البته می توانیم کباب مرغ را روی زغال نیز درست کنیم. به این صورت که از مایه کوبیده به سیخ می کشیم
و آتش را آماده می کنیم و سیخ های کباب را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا کباب ها خودشان را بگیرند و بعد آن ها را می چرخانیم تا کبابی شوند و با قلمو داخل ترکیب کره و زعفران می زنیم و روی کباب ها می کشیم تا زیباتر شوند.می توانید چند سیخ گوجه فرنگی نیز کباب کنید و کنار کباب کوبیده مرغ نوش جان کنید.
نکات پخت کباب کوبیده مرغ
بهترین روش پخت کباب کوبیده مرغ روی ذغال می باشد اما شاید خیلی افراد در منزل برای این روش پخت محدودیت هایی داشته باشند که می توانند از روش های دیگر استفاده کنند. یکی از این روش های ساده در منزل استفاده از فر می باشد.
برای این منظور فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس روی سینی فر یک فویل آلومینیومی بکشید و مایه کباب کوبیده مرغ را روی فویل به صورت صاف و یکدست پهن کنید. مقداری زعفران با کره مخلوط کنید و روی تمام قسمت های مایه کوبیده بمالید.
پس از اینکه صاف کردن مایه کوبیده به پایان رسید با یک کارد آنرا به قسمت های طولی برش بزنید. حالا سینی را در طبقه بالای فر قرار دهید و گریل را روشن کنید. برای پخت کباب حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است ، دقت داشته باشید که اگر کباب بیش از حد داخل فر بماند خشک می شود.
منبع : https://parsisara.com/kabab-koobide-morgh-2494/