دلمه برگ مو با مرغ
دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 6:24 PM
اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه... در این بخش طرز تهیه یک دلمه برگ متفاوت را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- مرغ ۱ قطعه
- برگ مو ۲۰ عدد
- هویج ۲ عدد
- پیازچه ۱۰ بوته
- کدو سبز ۲ عدد
- کرفس ۲ عدد
- سس سویا ۱ قاشق غذا خوری
- آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
- روغن به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- ابتدا برگ موها را به خوبی شسته و به مدت ۲ دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار میدهیم و بعد آبكش میكنیم و كنار میگذاریم.سینهی مرغ را از استخوان جدا كرده و دو قسمت میكنیم.
- با چاقوی تیز، هر كدام را از قسمت بالا شكاف میدهیم تا به صورت پاكتی درآید.
- داخل شكاف مرغها را با مخلوطی از سس سویا، آبلیمو، نمك و فلفل مزهدار میكنیم.
- .هویج، كدو و كرفس را به صورت درشت خلال میكنیم،سپس آنها را ۱۰ دقیقه با آب میپزیم و آبكش میكنیم.
- از این مخلوط به اندازهای كه لازم است، در شكاف مرغها میگذاریم و روی آن پیازچهی خرد شده میریزیم.دو طرف شكاف مرغها را به هم نزدیك میكنیم.
- .در این قسمت یا برگ موها را پهن كرده، سینهی مرغ پر شده را روی آن میگذاریم و میپیچیم.یا آنكه مرغ را برش زده و برای هر یك از برك مو ها مقداری از مرغ را قرار میدهیم و آن ها را میپیچیم.
- در هر دو حالت برگ موهای پیچیده شده را در بخارپز یا در قابلمهای با كمی آب روغن به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
سایر نکات
- در صورتی كه از سینه مرغ درسته و برگ مو قالبی استفاده میكنید بهتر است آن را درون قالب تهیه كنید.
- در صورت تمایل بد از آماده شدن دلمه آن را چند دقیقه داخل محلول شكر و سركه قرار دهید.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان