تعمیرکار 5 دقیقه ای!
سه شنبه 24 اردیبهشت 1398 2:51 PM
سلام دوستان متشکرم از اینکه در حال خوندن این مطلب هستید.در فصل گرما استفاده از کولر های گازی در بین مردم بسیار رایج میشه.به نوعی میشه گفت بدون استفاده از کولر گازی در ساعات خاصی از روز،تحمل هوا واقعا سخت هست و یه جورایی میشه گفت که اصلا ممکن نیست!در این حالت بسیار یا زا دوستان وجود دارند که از کولر های گازی با برند های مختلف سامسونگ،جنرال،ال جی،توشیبا و غیره استفاده می کنند!اما ممکنه کولر های گازی از سال پیش دچار مشکلاتی شده باشند و به حال خودشون رها شدند!
حدود 5 سال هست در زمینه سئو فعالیت دارم!سال پیش در فصل تابستون تصمیم گرفتم یک دستگاه کولر گازی سامسونگ خریداری کنم!در اون زمان این کولر های گازی مثل الان گرون نبودند!!!بالاخره کولر گازی
تعمیر کولر گازی سامسونگ 50000 ایستاده سرد و گرم میراژ اینورتر Samsung Air Conditioner Mirage Series AF50MS رو به خونه آوردم و اواسط خرداد ماه علی رغم نو بودن دستگاه،و در اواسط روز کولر گازی به طور ناگهانی خاموش شد.خب خیلی نگران کننده بود.خودتون هم در جریان هستید که در صورت خرید یک وسیله نو(فرقی نداره اتومبیل باشه،سیستم نو باشه یا کولر گازی) در چندین ماه نخست خیلی روش حساس هستید و کافی هست مشکلی براش پیش بیاد تا کاملا فکرتون رو به طور کامل مخدوش کنه!
خب اولین کاری که میشد انجام داد فکر کردن راجع به اینکه با نمایندگی کولر گازی سامسونگ تماس بگیرم!متاسفانه در چندین سری اول که با نمایندگی اصلی تماس گرفتم جوابی دریافت نکردم و بعد از چند بار تماس بالاخره دوستان جواب دادن و گفتند که تا هفته دیگه به منزل من خواهند اومد و کولر گازی رو تعمیر خواهند کرد!اما من یک فرزند کوچک داشتم که شب ها از گرمای محیط نمیتونست استراحت کنه.اونقدر این موضوع گریبان گیر شده بود که بالاخره تصمیم گرفتم یک تعمیرکار معمولی رو پیدا کنم تا بتونه به صورت موقتی کولر رو راه اندازی کنه!خب از اونجایی که این کار تخصص خودم هست با مجموعه ای به اسم سرویسکاران در فضای وب آشنا شدم!
اما در همین جریان یکی از دوستان یک تعمیرکار رو به من معرفی کرد و گفت خیلی در کارش ماهر هست!به هر حال من هم اسیر قانون social proof شدم!این اصطلاح به معنای بازاریابی از طریق آشنایان و سینه به سینه هست!به هر حال ایشون به منزل من تشری آوردند و از کندانسور گرفته تا پنل داخلی رو باز کردند و اون رو بررسی کردند.لیکن از حالت چهرشون متوجه شدم که نمیدونن مشکل از کجاست!به هر حال نمیدونم چه اتفاقی افتاد و برای چند دقیقه کولر گازی سامسونگ شروع به کار کرد!
خیلی خوشحال بودم و مبلغی رو اضافه بر سازمان به دوست عزیزمون پرداخت کردم و جالب تر از اون اینکه بعد از چند ساعت از این قضیه باز هم کولر گازی از کار افتاد!!!خیلی متشکرم آقای تعمیرکار!
فوری با ایشون تماس گرفتم و گفتم مشکل کولر گازی سامسونگ من چی بوده؟ایشون به من گفتند که مشکل از کویل کولر گازیتون بوده و من اون رو به همراه فین ها در آوردم و تمیزشون کردم.خب بگذریم از چونه زدن راجع به اینکه کولر گازی همچنان کار نمیکنه و جواب ایشون که گفتند پس اشکال از موتور هست!
دوستان بالاخره با سرویسکاران تماس گرفتم و ازشون درخواست خدمات تعمیر کولر گازی سامسونگ کردم!حدود دو ساعت بعد تعمیرکار به منزل ما اومد!جالبیش اینکه اولین کاری که ایشون انجام دادند این بود که دستگاه ولتاژ خودشون رو به پنل وصل کردند.به من گفتند که ولتاژ سرجاش هست و مشکلی وجود نداره!
بعد از این،ایشون به سراغ کندانسور بیرونی کولر گازی رفتند و پنل رو به آرومی باز کردند و فیوز های اون رو چک کردند و متوجه شدند که یکی از فیوز های داخلی در اثر برخورد آب با اون خیس شده و از اتصالی کرده!سریعا از جعبه ابزار یک فیوز نو جایگزین کردند و به من گفتند که کولر رو روشن کنم!با فشردن دکمه on دوباره کولر گازی روشن شد.واقعا مثل روز اول!کل این پروسه شاید 10 دقیقه هم طول نکشید!
پس از پذیرایی داستان تعمیرکار قبلی رو از ایشون پرسیدم و ایشون از من تاریخ خرید کولر گازی رو سوال کردند.و من به ایشون گفتم هنوز به طور کامل 3 ماه نشده!تعمیرکاز سرویسکاران به من گفت که قاعدتا بعد از گذشت 3 ماه امکان نداره که فین ها و کویل ها در اثر کثیفی باعث بشه کولر کار نکنه!
من بعد ها باز هم از این مجموعه کمک گرفتم و یک روز تصمیم گرفتم با مدیر این مجموعه صحبتی بکنم.بعد از این صحبت پی بردم که این مجموعه در فضای وب هم بسیار جدی فعالیت دارند.از اونجایی که به عنوان یک مشتری خیلی ازشون راضی بودم واقعا معرفی این مجموعه رو لازم دونستم.البته من خیلی وقت نکردم خدمات این مجموعه رو رصد کنم ولیکن خدماتی رو که خودم میدونم امکان هست به دردتون بخوره رو اینجا معرفی خواهم کرد.اگر دوست داشتید یک بار امتحانش کنید!ممنون که تا اینجا دنبالمون کردید.همچنین در صفحاتی که معرفی میکنم آموزش هایی برای افراد مبتدی هست.میتونین از اون ها هم استفاده کنید!
جهت تعمیر کولر گازی سامسونگ (SAMSUNG)
.در هر ساعت از ساعات کاری (8 الی 20) و در صورت تمایل استفاده از خدمات تعمیر دستگاه SAMSUNG می توانید از هر 22 منطقه از تهران از سرویسکاران درخواست اعزام نزدیکترین تعمیرکار به محل زندگیتان کنید.تعمیر کولر گازی سامسونگ در صورت بروز هرکدام از مشکلات زیر به انجام می رسد، لازم به ذکر است تمامی مشکلات احتمالی و حتی دور از انتظار را در ادامه آورده ایم و تعمیر مشکلات کولر گازی سامسونگ از حالات زیر خارج نیست و سعی کرده ایم تمامی موارد را پوشش دهیم.
بهترین نوع سرویس کولر گازی سامسونگ
بهترین سرویس برای کولر گازی سامسونگ، سرویس کامل آن می باشد.مخصوصا اینکه در ماه های آینده فصل گرما فرا خواهد رسید و پیشبینی می شود تابستان گرمی در پیش داشته باشیم.لذا گزینه مناسب آنست که قبل از شروع گرمای شدید برای یک فصل کامل اقدام به سرویس کولر گازی سامسونگ خود نمائید.چنانچه به هر دلیلی سرویس کولر گازی به طور کامل اجام نگردد ممکن است در حین استفاده از آن دچار مشکل شوید.
نصب کولر گازی جنرال
چگونگی شارژ کولر گازی در تهران
شارژ گاز کولر گازی در تهران توسط سرویسکاران انجام می شود. البته شارژ گاز کولر گازی در تهران توسط تعمیرکاران بسیاری قابل انجام است، منتها سرویسکاران با به کارگیری جدیدترین متد توانسته رتبه خوبی را در میان دیگر رقبا به خود اختصاص دهد. از این رو شما هم می توانید برای شارژ گاز کولر گازی در تهران با این مرکز تماس بگیرید. این مجموعه توانمند با برخورداری از تیمی متخصص، متبحر و مجرب توانسته مشتریان بی شماری را به خودش جلب کند. همچنین جالب است بدانید: سرویسکاران برای شما مشتریان عزیز اپلیکیشنی را درنظر گرفته است تا به راحتی در هر مکانی که هستید بتوانید سفارشات خود را ثبت کنید تا در اولین فرصت آنها برای سرویس و تعمیر لوازم شما اقدام کنند. این اپلیکیشن قابلیت نصب بر روی گوشی هوشمند شما را داشته و با کاربری راحت و آسان می تواند خیال شما را از هر جهت آسوده نماید و حتی می توانید برای شارژ گاز کولر گازی در تهران نیز با این مرکز تماس بگیرید.
تعمیر کولر گازی
تعمیر کولر گازی چگونه صورت می گیرد؟ کولر گازی سیستمی هوشمند و حساس می باشد که تعمیر آن بایستی در اولویت قرار گیرد. هدف از تعمیر کولر گازی آن است، این وسیله بتواند تا مدتها میهمان منزل شما باشد و با خرابی ناگهانی شما را به دردسر نیاندازد. امروزه تقریبا در تمام خانه ها کولر گازی به چشم می خورد ولی تعداد محدودی از افراد هستند که برای تعمیر کولر گازی زمان مناسبی مشخص کرده و آن را مهم می دانند. از این رو در خیلی از مواقع افراد مجبور به خرید مجدد دستگاه می شوند.