0

چگونه آلمانی بیاموزیم: روش های یادگیری سریع و آسان زبان آلمانی

bivafa32
bivafa32
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:چگونه آلمانی بیاموزیم: روش های یادگیری سریع و آسان زبان آلمانی
جمعه 15 مرداد 1400  10:20 PM

زبان آلمانی در سال 2021 از اهمیت ویژه ای برای مهاجرت به آلمان برخوردار است. برای یادگیری زبان آلمانی من دو تا پیشنهاد میکنم. در ادامه هم راهکار هایی برای افزایش سرعت یادگیری زبان آلمانی خدمتتون عرض میکنم. جناب آقای مجتبی نوا در تیم آکادمی آلمانی زبان تصمیم داره آموزش زبان آلمانی به صورت رایگان به شما آموزش بدهد.

ابتدا راهکارهایی برای یادگیری آلمانی:

پاسخ به:چگونه آلمانی بیاموزیم: روش های یادگیری سریع و آسان زبان آلمانیپاسخ به:چگونه آلمانی بیاموزیم: روش های یادگیری سریع و آسان زبان آلمانی

از آنجایی که زبان آلمانی زبانی پیچیده و سختی است، درک و فهم گرامر زبان آلمانی در مدت زمان کوتاهی کار را دوچندان سخت تر می کند.  

1) ابتدا زبان آلمانی را مرحله به مرحله یاد بگیرید و سپس به سراغ فیلم زبان آلمانی بروید.

2) سعی کنید در همان ابتدا حروف اضافه هر اسم حفظ کنید چون برای سطوح بالاتر به شدت به دردتون می خوره.

3) از جعبه لایتنر برای حفظ واژگان مشکل زبان آلمانی استفاده کنید. توصیه می کنم مقاله 200 فعل مهم در زبان آلمانی حتما مطالعه کنید.

4) تکرار تکرار تکرار - استمرار استمرار استمرار در یادگیری زبان آلمانی باعث معجزه در یادگیری می شود.

5) از یادگیری آلمانی جلوی تلویزیون و تماشای اکسپلور اینستاگرام بپرهیزید.

6) هر روز 10 واژه زبان آلمانی یاد بگیرید. می توانید از جعبه شگفت انگیز لایتنر استفاده کنید.

7) برای هر روز برنامه یادگیری بنویسید و طبق برنامه پیش بروید.

8) انگیزه تا از یادگیری آلمانی این باشد که به فردی تبدیل شوید که به راحتی با جوامع آلمانی زبان ارتباط برقرار میکند.

9) نگران مسیر یادگیری نباشید. قدم به قدم پیش بروید و ببینید برای ادامه مسیر چه کاری باید انجام دهید.

منبع: آکادمی آلمانی زبان https://almanizaban.com

تشکرات از این پست
aftabm
دسترسی سریع به انجمن ها