0

سالاد بادمجان کبابی و نخود

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

سالاد بادمجان کبابی و نخود
دوشنبه 10 اردیبهشت 1397  3:12 PM

 

این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.

وب سایت آشپزباشی: سالاد بادمجان کبابی و نخود از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.

 

مواد لازم: 
 

  •     آبلیمو:  ۳ قاشق غذاخوری
  •     ارده:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آب : ۲ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون:  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سیر:  ۱ حبه
  •     نمک: به میزان لازم
  •     فلفل سیاه:  به میزان لازم
  •     بادمجان:  ۱ عدد متوسط
  •     فلفل دلمه ای قرمز:  ۱ عدد
  •     پیازچه:  ۲ عدد
  •     نخود: ۵۵۰ گرم

سالاد بادمجان کبابی و نخود
 

طرز تهیه:

 

1-برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

 

2-گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.

 

3- بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.

 

4-فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

 

5-به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

1- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.


2- بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.

 

3- فلفل دلمه ای را خرد کنید.


4- پیازچه را حلقه حلقه کنید.


5- از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها