طرز تهیۀ پیتزای مرغ با سس آلفردو
یک شنبه 9 اردیبهشت 1397 10:17 AM
پیتزا یکی از غذاهای خوشمزهای است که نمیشود بهسادگی از آن گذشت. پیتزا انواع مختلفی دارد، از پیتزای خانگیتا پیتزای رولی یا پیتزاهای رستورانی! طرز تهیۀ پیتزا بسیار ساده است و بهراحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. امروز در آشپزخانۀ روزچین قصد داریم طرز تهیۀ پیتزای مرغ را به شما آموزش دهیم. مطمئناً بعد از دیدن این ویدئو به هوس میافتید تا این پیتزای خوشمزه را درست کنید. پس با روزچین همراه باشید و دستور دقیق تهیۀ این پیتزای خوشمزه را ببینید.
آرد سفید: یک پیمانه
روغن زیتون: قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق سوپخوری
خمیر مایه فوری: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
خامهٔ غلیظ: یک پیمانه
کره: شش قاشق غذاخوری
حبهٔ سیر: یک عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر موزارلا: یک پیمانه
سینۀ مرغ گریلشده: یک پیمانه
گوجه فرنگی خردشده: یک پیمانه
جعفری تازه: به مقدار لازم
برای تهیۀ خمیر پیتزا، یک ظرف گود بردارید و آرد را درون آن الک کنید. حالا پودر خمیر مایه را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. نمک و شکر را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود. آب را ذرهذره به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در مرحلۀ آخر هم روغن زیتون را اضافه کنید. حالا نوبت ورزدادن است. خمیر را برای پنج دقیقه ورز دهید. بعد آن را درون ظرف گودی قرار داده، یک پارچۀ تر روی آن بگذارید و اجازه دهید برای ۴۵ دقیقه استراحت کند. بعد این مدت زمان، خمیر اصطلاحاً ور میآید. در این مرحله لازم است که خمیر را دوباره ورز دهید. پس برای یک دقیقۀ دیگر ورز دهید. خمیر پیتزای شما در همین مرحله آماده است.
یکی از موادی که در طرز تهیۀ پیتزای مرغ کاربرد دارد، سس آلفردو است. سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا و پیتزا است. برای تهیۀ این سس بسیار خوشمزه، کره و خامه را بریبزید تا حسابی گرم شوند و روی آنها حباب بزند. حالا حرارت شعله را پایین بیاورید تا مخلوط گرم بماند. در مرحلۀ آخر سیر رندهشده و نمک وفلفل را اضافه کنید و مدام هم بزنیبد. سس آلفردو آماده استفاده است.
برای تهیۀ این پیتزای خوشمزه، خمیر پیتزا را پس از وردنهزدن، مطابق ویدئو درون قالب فر چرب شده قرار داده و سس آلفردو را روی آن بمالید. حالا پنیر موزارلای رندهشده را اضافه کنید. تکههای سینۀ مرغ خردشده را هم که از قبل در فر پخته یا سرخ کردهاید را روی سطح پیتزا قرار داده و گوجههای خردشده را هم اضافه کنید. در مرحلۀ آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و پیتزا را برای بیست دقیقه در دمای ۲۰۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید. بعد از این که پیتزا پخته شد، میتوانید مقداری جعفری تازه روی آن بریزید و نوش جان کنید.