اكبري: نيمكت نشينيام در پرسپوليس فني نيست
پنج شنبه 5 آذر 1388 1:11 AM
اكبري ادامه داد: در طول تمرينات هفته در تركيب اصلي تيم بودم، اما روز بازي از تركيب كنار گذاشته ميشدم. نتوانستم دليل اين كار را متوجه شوم. حتي در اين مورد با كرانچار صحبت كردم، اما دليل قانع كنندهاي نداشت.
وي تصريح كرد: اگر علت كنار گذاشته شدنم از تركيب تيم فني بود، چرا در طول هفته در تركيب اصلي بودم و تمام كارهاي تاكتيكي روي من انجام ميشد، ولي در زمان بازي از تركيب كنار گذاشته ميشدم؟ پس مشكل فني نبود.
اكبري در مورد مصاحبه عليه كرانچار گفت: در مورد كرانچار حرف خاصي نزدم، اما يك سري مصاحبه از قول من در روزنامهها به چاپ رسيد. دوست ندارم در اين شرايط حساس در مورد كرانچار صحبت كنم. با هيچ كس در پرسپوليس مشكلي ندارم، اما نيمكت نشيني برايم سخت است. به خودم اجازه نميدهم و نميخواهم با مصاحبه پرسپوليس وارد حاشيه شود.
اين بازيكن يادآور شد: كرانچار مربي بزرگي است. از نظر شخصيتي به او احترام ميگذارم و از نظر فني او را قبول دارم. او بعد از ديدار با استقلال به علت اينكه زمزمه بركنارياش را ميشنيد دچار استرس بود و تمركزش را از دست داد، اما با آمدن كاشاني دوباره تمركز يافت و با بالا رفتن اعتماد به نفس حاشيهها از بين رفت و شرايط بهتر شد.