0

داغ ترین اخبار پرسپولیس

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

اكبري: اگر كرانچار اجازه بدهد جناح راست سپاهان را بيكار مي‌كنم
پنج شنبه 5 آذر 1388  12:55 AM

مدافع پرسپوليس گفت: اگر كرانچار صلاح بداند با قدرت بازي مي‌كنم و جناح راست سپاهان را بيكار خواهم كرد.
جلال اكبري در گفت و گویی در مورد رويارويي با همبازيان سابقش اظهار داشت: واقعاً نمي‌دانم مقابل سپاهان چگونه بازي كنم. افتخارات بزرگي با اين تيم دارم و هواداران اصفهاني هميشه به من محبت داشته‌اند و خودم را مديون آنها مي‌دانم.
وي ادامه داد: شرايط امروز فوتبال حرفه‌اي شده و ديگر اين مسائل را قبول نمي‌كند. با توجه به احترامي كه براي تيم سابقم قائل هستم و براي آنها جهت تقدير و تشكر دسته گل مي‌برم، اما اگر كرانچار صلاح بداند با قدرت براي پرسپوليس بازي كرده و جناح راست حريف را بيكار خواهم كرد.

اكبري تأكيد كرد: سپاهان را به خوبي مي‌شناسم. آنها مديريت باثبات و بازيكنان بزرگي دارند و با مربي خوبشان مدعي درجه يك قهرماني هستند و تا به امروز هم نتايج خوبي را كسب كرده‌اند. 

وي با اشاره به اينكه در هواي خشك اصفهان كار سختي در پيش داريم؛ افزود: اگر تمركز داشته باشيم و قدر لحظات بازي را بدانيم، مي‌توانيم حريف را غافلگير كرده و با 3 امتياز فولادشهر را ترك كنيم. 

اكبري در خصوص پيشنهاد شاهين بوشهر گفت: به مدت 2 سال با پرسپوليس قرارداد بستم نه 6 ماه و به هيچ عنوان دوست ندارم از اين تيم جدا شوم. 

وي افزود: از افراد و تيم‌هايي كه به من لطف دارند تشكر مي‌كنم اما از پرسپوليس جدا نمي‌شوم. بعيد مي‌دانم كرانچار با جدايي من موافق باشد. 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها