0

داغ ترین اخبار پرسپولیس

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پاسخ به:داغ ترین اخبار پرسپولیس
پنج شنبه 5 آذر 1388  12:43 AM

سرمربي پرسپوليس گفت: تيم ما در آزمون سختي قرار گرفته است، اما اميدوارم با نمايش يك بازي خوب بتوانيم با امتياز اصفهان را ترك كنيم.
زلاتكو كرانچار در گفت و گویی، تصريح كرد: مصدوميت دست از سر بازيكنان پرسپوليس برنمي‌دارد. قبل از بازي برابر سپاهان آسيب‌ديدگي بازيكنانم بدترين خبري بود كه مي‌توانستم بشنوم. نمي‌دانم چرا بازيكنان خوب تيم پرسپوليس مصدوم شدند.
وي افزود: براي بازي با سپاهان آماده‌ايم و فرقي نمي‌كند. دوست دارم تمام بازيكنان را در اختيار داشته باشم. غيبت بازيكنان به تيم ضربه مي‌زند و باعث ناراحتي من مي‌شود.

كرانچار خاطرنشان كرد: به همه بازيكنان اعتماد دارم و معتقدم برابر سپاهان مي‌توانند نمره قبولي كسب كنند. قصد داريم امتياز اين بازي حساس را كسب كنيم و تمام تلاش خود را به كار مي‌گيريم تا با همدلي بازيكنان بتوانيم اضفهان را با اميتاز كسب كنيم. تيم ما در يك آزمون سخت قرار گرفته است و پس از پايان بازي اعلام خواهم كرد كه آيا اردوي امارات براي ما مفيد بود يا نه. 

سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: در حال حاضر و قبل از مشخص شدن وضعيت مصدومان تركيب تيم را تغيير نمي‌دهم. سعي مي‌كنم با برهم زدن تمركز قلعه‌نويي، بتوانم اين مربي خوب ايراني را شكست دهم. اگر 3 امتياز را بگيريم برايمان بسيار شيرين خواهد بود چون مسئولان در اين مدت زحمت‌هاي زيادي براي بازيكنان و كادر فني كشيده‌اند. 

پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر ايران ساعت 14 شنبه هفته آينده در ورزشگاه فولادشهر به مصاف سپاهان اصفهان مي‌رود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها