دسرهای خوش طعم بهاری با توت فرنگی
شنبه 8 اردیبهشت 1397 10:50 AM
اسلايس موس توت فرنگی
مواد لازم
کیک اسفنجی (20*30): ۱ عدد
بریلو ی توت فرنگی: به مقدار لازم
توت فرنگی تازه: به مقدار لازم
سس توت فرنگی(یا شربت غلیظ توت فرنگی): ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین: ۴ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته:۲۰۰ گرم
پودر قند: ۱/۲ پیمانه
آب سرد: ۸ قاشق سوپ خوری
وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری
تخم مرغ (سفیده): ۲ عدد
طرز تهیه
پودر ژلاتين را همراه آب سرد و شربت يا سس توت فرنگي در ظرفي ريخته و مخلوط كنيد. ظرف را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد و دائم هم بزنيد تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روي حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
2. سفيده های تخممرغ را به همراه وانيل و پودر قند در ظرفي ريخته و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود.
3. خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفيده تخممرغ شيرينشده اضافه كرده و مخلوط كنيد. حالا نوبت اضافه كردن مخلوط ژلاتين ولرم است. آنها را به آرامي مخلوط كنيد. موس توت فرنگي آماده است
4. براي سرو يك نفره دسر ميتوانيد تلقهاي خريداري شده (از فروشگاههاي لوازم قنادي) را به اندازه ۵×۲۰ سانتيمتر برش بزنيد آنها را از طول به سه قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر برش مستطيل شكل را لوله كنيد تا به شكل استوانهاي شفاف دربيايد. لبهها را با چسب بچسبانيد.
5. به اندازه مقطع هر استوانه تلقي كيك برش بزنيد و در ته هر قالب يك نفره بگذاريد. همه كيك را به اين روش در ته ظرفها بگذاريد. روي كيكها را با موس توت فرنگي بپوشانيد.
6. روي سطح دسر يك تكه توت فرنگي گذاشته و براي لايه آخر روي مواد را با بريلوي توتفرنگي بپوشانيد. دسر را با توت فرنگي تزئين كرده و به مدت ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود
سایر نکات
1. براي تهيه اين دسر، كيك اسفنجي را ميتوانيد خودتان درست كنيد، اگر هم عجله داريد ميتوانيد از كيكهاي اسفنجي ساده آماده در قناديها و نان فانتزي فروشيها استفاده كنيد و آن را به شكل دلخواه (به شكل ظرف يا قالب مخصوص سرو كردن) ببريد.
2. اگر موس قبل از ريختن روي برش كيك در ظرف مورد نظر، سفت و غليظ شد، با قرار دادن موس روي حرارت غيرمستقيم ميتوانيد آن را دوباره شل و نرم كنيد تا راحتتر مورد استفاده قرار گيرد.
3. بريلو يك جور ماده ژلهاي آماده است كه رنگ آن كاملا شفاف و طعم شيريني دارد. با كمك آن ميشود در عرض چند دقيقه سطح خارجي انواع موس، كيك و بستني را براق كرد.اگر بريلوي توت فرنگي پيدا نكرديد ميتوانيد از سس توت فرنگي يا شربتهاي غليظ توت فرنگي جهت تزئين روي موسها استفاده كنيد يا به دلخواه از ژله توت فرنگي غليظ درستشده از قبل استفاده كنيد.
4. ميتوانيد اين دسر را با ديگر ميوههاي فصل مثل آناناس، هلو، گيلاس و زردآلو تهيه كنيد، اما اگر در دسترس نبودند كمپوت آنها هم انتخاب خوبي است.
5. بريلو را در طعمها و رنگهاي مختلف ميتوانيد از فروشگاههاي لوازم قنادي تهيه كنيد. سس توت فرنگي و خامه قنادي فرمگرفته را هم از همين فروشگاهها خريداري كنيد.
توت فرنگی شکم پر
این دسر جز فینگرفودهای آسان و سریع است که در جشن ها و تولد ها برای تعداد زیاد مناسب می باشد. همچین میتواند به عنوان یک عصرانه خوشمزه برای کودکان استفاده شود.
مواد لازم
توت فرنگی درشت: ۱۲ عدد
شکلات تخته ای خرد شده: ۱ بسته
پودر قند: ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای نرم شده:۲۵۰ گرم
اسانس وانیل:۱/۲ قاشق چای خوری
بیسکویت پودر شده: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا توت فرنگی ها را بشویید. از سر پهن با یک قاشق چایخوری داخل توت فرنگی را خالی کنید تا برای مواد میانی جا باز شود.
2. شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید.
3. پودرقند ، پنیر خامه ایی و اسانس وانیل را در یک ظرف با هم ترکیب کنید تا نرم شوند.
4. انتهای توت فرنگی را در شکلات آب شده بزنید و کمی زمان بدید تا شکلات ببنده.
5. می تونید مواد را داخل قیف بریزید و توت فرنگی ها رو پر کنید.
6.در مرحله آخر میتونید روی توت فرنگی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنید.
سایر نکات
1. این مقدار برای تهیه 12 عدد توت فرنگی شکم پر می باشد.
2. در مرحله آخر میتونید روی توت فرنگی ها رو با شکلات آب شده تزیین کنید.
چیز کیک توت فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی برای تزئین: به مقدار لازم
وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
ماست: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان
پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
بیسکویت خرد شده: ۱ لیوان
طرز تهیه
بیسکوئیت ها را خوب بکوبید یا با میکسر خرد کنید تا پودر شوند سپس با کره اب شده مخلوط نمائید.
2. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید
3. خمیر بیسکوئیتی را کف قالب پخش کنید و خوب فشار دهید تا پرس شود سپس به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
4. پنیر خامه ای ، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید سپس تخم مرغ ها ، ماست و وانیل را اضافه کنید
5. مایه چیز کیک را به ارامی روی بیسکوئیت ها پخش کنید و درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه بپزید.
6. پس از پخت حدود ۱-۲ ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر خاموش بماند سپس چیز کیک را از فر خارج کنید و به مدت ۳-۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
7. روی چیز کیک را پس از خنک شدن با مارمالاد توت فرنگی بپوشانید سپس مقداری توت فرنگی خرد شده روی آن قرار دهید و سرو کنید ، میتوانید بجای مارمالاد توت فرنگی از ژله توت فرنگی هم استفاده کنید.
ژله توت فرنگی با بیسکوییت
مواد لازم
توت فرنگی: ٢۰۰ گرم
آب سرد: ۱/۲ پیمانه
شیر: ۱/۲ پیمانه
شکر: ٢ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته: ١ پیمانه
آب جوش: ١ پیمانه
ژلاتین: ١ قاشق سوپ خوری
ژله توت فرنگی: ١۰۰ گرم
بیسکویت ساده: ۶ عدد
طرز تهیه
1. کافي است اين دسر را يک بار درست کنيد. اونوقت ديگه عاشقش ميشيد.
2. توتفرنگيها را شسته و با چاقوي تيز خرد ميكنيم تا آب نيندازد.
3. پودر ژله را در آبجوش حل كرده و سپس آب سرد را اضافه و مخلوط ميكنيم. شير را با شكر روي حرارت قرار داده و هم ميزنيم تا شكر حل شود.
4. ژلاتين را با دو قاشق آب روي بخار آب حل كرده داخل شير ميريزيم.
5. سپس خامه فرمگرفته را به شير اضافه ميكنيم.
6. دو كاسه هم شكل ولي در سايز كوچك و بزرگ آماده ميكنيم. هر دو را در آب سرد زده و آب آن را خالي ميكنيم.
7. كاسه كوچكتر را در كاسه بزرگتر قرار داده و با چسب به كاسه بزرگتر طوري متصل ميكنيم كه كف كاسه مياني بالا قرار بگيرد.
8. فاصله بين دو كاسه را از ژله و توتفرنگي پر كرده سپس ظرف را در يخچال به مدت سه ساعت قرار ميدهيم تا ژله كاملا ببندد.
9. داخل كاسه كوچكتر آب داغ ريخته تا گرم شده و از ژله جدا شود. سپس داخل فضاي خالي (جاي كاسه) را از مواد كرم و بيسكويت پُر ميكنيم.
10. دوباره ظرف را در يخچال قرار داده تا دسر ببندد. كاسه را در آب داغ حدوا ۳ ثانیه فرو برده و در ظرف سرو بر ميگردانيم.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب