0

طرز تهیه پیراشکی قارچ در فر (ویژه گردش‌های بهاری)

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پیراشکی قارچ در فر (ویژه گردش‌های بهاری)
سه شنبه 4 اردیبهشت 1397  11:58 AM

 
پیراشکی قارچ

سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. عصرهای بهاری فرصت بسیار مناسبی است که برای هواخوری به فضاهای سبز و مکان‌های خوش آب و هوا برویم. یک گردش مفرح بهاری همراه با یک غذای سالم و لذیذ باعث نشاط و سلامتی روح و روان خواهد بود. سرآشپز روزچین برای عصرانه یا شام‌های شما پیراشکی قارچ را پیشنهاد می‌کند. با ما و طرز تهیه این پیراشکی کم‌روغن و سالم همراه باشید.

بیشتر پیراشکی‌ها معمولاً در روغن سرخ می‌شوند، اما پیراشکی قارچ ما با کمترین روغن و در فر طبخ می‌شود؛ پس بدون نگرانی از کالری زیادی و اضافه وزن این پیراشکی را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی قارچ

مواد خمیر پیراشکی قارچ

  • آرد سفید معمولی: یک و یک‌چهارم پیمانه
  • کره: ۱۱۰ گرم
  • نمک: یک‌دوم قاشق چایخوری
  • آب یخ: چهار تا شش قاشق غذاخوری

مواد داخل پیراشکی قارچ

  • روغن زیتون: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد‌شده: یک عدد
  • هویج رنده‌شده: یک عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد‌شده: یک عدد
  • سیر خرد‌شده: چهار حبه
  • قارچ خرد‌شده: چهار تا پنج عدد متوسط
  • ریحون و جعفری تازه خرد‌شده: به مقدار لازم
  • سس سویا: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده: به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان، چدار یا موزارلای رنده‌شده: یک‌سوم پیمانه (در صورت تمایل)
  • تخم‌مرغ: یک عدد برای روکش پیراشکی

نکته: استفاده از پنیر کاملاً اختیاری است. اگر به طعم سس سویا علاقه نداشتید، با‌توجه‌به ذائقه‌تان از یک سس یا طعم‌دهنده دیگر استفاده کنید.

طرز تهیه پیراشکی قارچ

کره را به مکعب‌های کوچک تقسیم کنید و در فریز قرار دهید تا یک ساعت سرد شود.

ابتدا خمیر پیراشکی را آماده کنید. در یک کاسه تقریباً بزرگ آرد و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.

حالا برش‌های کره را در آرد بریزید و با پشت چنگال در آرد له کنید، به صورتی که کاملاً با آرد مخلوط شود.

آب یخ را به‌آرامی اضافه و خمیر را هم بزنید تا آب به خورد آرد و کره برود و خمیری یکدست ایجاد شود. خمیر را با پلاستیک بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا عمل بیاید.

 
 

در این فاصله مواد داخل پیراشکی را آماده کنید.

پیاز، فلفل دلمه‌ای، قارچ و سیر را ریز خرد کنید. هویج را رنده کنید. ریحون و جعفری تازه را هم خرد کنید.

کمی روغن زیتون در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز خرد‌شده را کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد هویج، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ و ریحون را اضافه و با پیاز تفت دهید تا همه مواد کمی نرم شوند. حالا مقداری سس سویا اضافه و مخلوط کنید. در این مرحله جعفری خرد‌شده، نمک و فلفل سیاه را نیز بریزید و کاملاً مخلوط کنید. اگر به طعم پنیر علاقه دارید و نگران اضافه وزن هم نیستید، می‌توانید مقدرای پنیر پارمزان رنده‌شده در مواد داخل پیراشکی بریزید.

حالا خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. روی تخته آشپزی کمی آرد بپاشید و خمیر را رویش قرار دهید. به خمیر و وردنه هم کمی آرد بپاشید تا خمیر را راحت پهن کنید. خمیر را با وردنه پهن کنید و با قالب دایره‌ای، قالب بزنید. این مقدار مواد برای ۱۲ دایره کوچک یا ۶ دایره بزرگ کافی است.

حالا با قاشق در مرکز هر دایره کمی از مواد پیراشکی را بریزد در صورت تمایل کمی پنیر چدار یا موزارلای رنده‌شده روی مواد بریزید. حالا لبه های خمیر را با آب کمی خیس کنید و دو لبه خمیر را روی هم قرار دهید و با چنگال روی هم فشار دهید تا لبه‌های خمیر کاملا به هم بچسبد.

کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و پیراشکی‌ها را رویش بچینید. یک تخم‌مرغ را هم بزنید و با فرچه یا برس آشپزی روی پیراشکی‌ها بکشید.

حالا سینی فر را ۲۵۰ تا ۳۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم‌شده قرار دهید تا پیراشکی‌ها طلایی – قهوه‌ای شوند.

پیراشکی قارچ را همراه یک سس کم‌چرب سرو کنید.

پیراشکی قارچ

نوش جان!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها