لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز
یک شنبه 2 اردیبهشت 1397 2:23 PM
لازانیا یک بسته
اسفناج یک کیلو
پنیر بلوچیز 200 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آرد 5 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
شیر یک و یک دوم پیمانه
گردنان خشک 100 گرم
جعفری 100 گرم
1- ابتدا برگهای لازانیا را در آب در حال جوش که درآن نمک ریختهایم میجوشانیم. موقع آبکش کردن 1/3 برابر آب جوش آب سرد اضافه کنید.
2- اینک سس بشامل را به ترتیب زیر درست میکنیم:
ابتدا کره را در تابه حرارت داده و آرد را با الک به آن اضافه میکنیم بعد از یک دقیقه که خامی آرد گرفته شد شیر را کم کم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم.
شعله را کم کرده تا غلظت سس به حد دلخواه برسد.
3- پس برگهای اسفناج را بعد از شستن بخارپز کرده با نمک و فلفل و پنیر بلوچیز و جعفری را با هم مخلوط میکنیم.
4- اکنون ورقه لازانیا را باز نموده و از مخلوط اسفناج و سس روی آن قرار میدهیم تا مواد بهم بچسبد و ورقه را رول میکنیم.
رولهای آماده را در فر 180 بمدت 15 دقیقه قرار میدهیم.