0

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید!

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید!
یک شنبه 2 اردیبهشت 1397  9:51 AM

پیروک ذرت
 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (1)


مواد لازم برای 2 -4نفر
 

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 /1 پیمانه ذرت خام
  • 2 ق س پیاز داغ
  • 4 ق س فلفل دلمه خرد شده
  •  به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 ق س رب گوجه فرنگي
  • مواد لازم برای خمیر پیروک
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 60 گرم کره
  • 3 ق س ماست
  • 1 ق س خامه
  • به میزان لازم آرد
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ



دستور تهیه خمیر پیروک

  ابتدا کره و  تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید، سپس ماست و خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حال همزن را خاموش کنید، سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 3 قسمت کرده و کنار بگذارید.

دستور تهیه پیروک

1. در یک تابه روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوشت را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهید. در این زمان ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم بریزید. مواد را با هم تفت دهید. کمی آب به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا مواد بپزند. بعد از اینکه مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

2.  دو قسمت از خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل ظرف پیروک با ابعاد 20 × 30 کاملاً باز کنید، طوری که کف و دیواره‌های ظرف را بپوشاند. حالا مواد داخل تابه را روی خمیر بریزید و به‌طور یکنواخت پهن کنید.

3. یک قسمت باقیمانده خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه کاملاً باز کنید، خمیر را به‌صورت نوارهای باریک برش دهید و آنها را با دقت روی مواد بگذاريد، طوری که نوارها به‌صورت چهارخانه روی‌هم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخم‌مرغ بمالید.

4. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر که قبلاً با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده‌اید قرار دهید تا پیروک آماده شود.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها