0

خاگینۀ گیاهی

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

خاگینۀ گیاهی
چهارشنبه 29 فروردین 1397  11:54 AM

 

مواد لازم برای خاگینه گیاهی

▫  یک‌سوم فنجان جو دوسر
▫  یک لیوان آب
▫  ۳۰۰ گرم گل‌کلم
▫  یک فنجان نخود یخ‌زده
▫  دو عدد تخم‌مرغ
▫  نصف فنجان پنیر ریکوتا
▫  یک‌سوم فنجان شیر
▫  نصف فنجان آرد بدون گلوتن
▫  یک قاشق چای‌خوری زیرۀ سبز
▫  دو تکه لیموترش برای تزئین
▫  دو قاشق غذاخوری جعفری خرد‌شده
▫  یک‌چهارم فنجان برگ نعنا
▫  دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫  دو‌سوم فنجان ماست یونانی
▫  ۱۰۰ گرم برگ اسفناج تازه

طرز تهیه خاگینه گیاهی

طرز تهیه خاگینه خانگی

ماهیتابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و جو دوسر را به‌مدت دو دقیقه تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. سپس بدان آب بیفزایید و اجازه دهید تا بجوشد. در ماهیتابه را قرار داده و حرارت اجاق گاز را کاهش دهید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد و تمام آب داخل ماهیتابه را به خود بکشد.

سپس برای پنج دقیقه آن را خنک کنید و با کمک چنگال، دانه‌های جو دوسر را له کنید. سپس گُل‌کلم‌ها را در آب جوش به مدت پنج تا شش دقیقه بپزید و درنهایت نخودها را بدان بیفزایید تا بپزند. سپس به‌خوبی آب‌کشی کنید و آن‌ها را هم با کمک چنگال به‌خوبی له کنید.

تخم‌مرغ‌ها، پنیر ریکوتا و مقداری شیر را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید. به‌تدریج آرد و زیرۀ سبز را بدین مخلوط بیفزایید. مخلوط جو دوسر و گل‌کلم را که از قبل آماده کرده‌اید را به این مخلوط بیفزایید. در‌نهایت، برگ نعناع و جعفری خرد‌شده را هم به این مخلوط اضافه کنید.

 

مقداری روغن در ماهیتابه قرار داده و سپس به مقدار دلخواه از این مخلوط را پس از داغ‌شدن روغن، در ماهیتابه قرار دهید و به‌خوبی سرخ کنید. سپس ماست یونانی و برگ‌های اسفناج تازه را با یکدیگر مخلوط کرده و تحت عنوان سس در کنار این خاگینه‌های گیاهی سرو کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها