0

بروسکتا، پیش غذای لذیذ ایتالیایی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

بروسکتا، پیش غذای لذیذ ایتالیایی
سه شنبه 28 فروردین 1397  6:09 PM

 
بروسکتا (به ایتالیایی: Bruschetta) نام یک نوع پیش غذای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی ایتالیا تهیه می‌شود و منشأ و تاریخچه آن به ناحیه توسکانی و سده پانزدهم میرسد. بروسکتا معمولاً به عنوان اسنک یا اشتهاآور سرو می‌شود.

بروسکتا، پیش غذای لذیذ ایتالیایی

مواد لازم:
نان باگت ۱ عدد
هویج متوسط ۲ تا ۳ عدد
سس مایونز ۱ ق غ

سیر ۱ حبه کوچک
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
فلفل و آویشن مقداری

طرز تهیه:
هویج‌ها را شسته و در آب در حال جوش برای ۲۰ دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. بعد از سرد شدن پوست کنده و آن‌ها را رنده کنید.

سیر رنده شده را به همراه کمی از پنیر چدار و پیتزای رنده شده و سس مایونز و کمی فلفل و در صورت تمایل آویشن با هویج مخلوط کنید.

نان باگت را با فاصله‌های یکسان ترجیحا ۲ سانتی به صورت اریب برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و روی تمام تکه‌های نان را با موادی که آماده کرده اید بپوشانید و سپس با باقیمانده پنیر‌ها روی مواد را پوشش دهید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای ۱۰ دقیقه بپزید و ۱ تا ۲ دقیقه گریل کنید تا روی بروشتا طلایی شود.سپس در ظرف گذاشته و با پیازچه یا شوید تزیین و سرو کنید.

نکته ها:

میزان پنیر را با توجه به ذائقه و حجم مواد میتوانید تغییر دهید.
روی بعضی از بروشتا‌ها با یک برش از پنیر پارمسان کاله پوشیده شده است، در صورت تمایل میتوانید از پارمسان استفاده کنید.
هنگام مخلوط کردن مواد اگر نیاز شد از سس مایونز بیشتری استفاده کنید، ولی بیش از حد استفاده نکنید.
در صورت تمایل میتوانید روی سطح و اطراف برش‌های نان باگت را با برس کمی روغن زیتون بزنید تا نرمتر، لذیذتر و براق‌تر باشند.

مجله آشپزی مثبت

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها