تارت بادمجان از انواع پیش غذا
یک شنبه 26 فروردین 1397 2:29 PM
مواد لازم برای تارت بادمجان
کره سرد ۹۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چایخوری
پودرسیر یک قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم
مواد سیر و بادمجان
بادمجان ۴ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق چایخوری
سیر تازه ۲ حبه
نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
کشک ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه تارت بادمجان
برای تهیه تارت بادمجان در اولین مرحله باید کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز بریزید.
حالا آنها را حسابی ترکیب کنید تا شبیه شن های خرده شود.
در این بخش باید به آن آب سرد اضافه کنید تا خمیر به عمل آید و به دست نچسبد.
خمیر را داخل یخچال یک ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد.
حالا می توانید قالبهای تارت کوچک را باز کرده و حالت دهید.
خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۲۰ دقیقه بگذارید و بپزید.
وقتی خوب خنک شد باید از قالب خارج کنید .
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.
برای تهیه مواد پرکننده باید بادمجانها را حلقه حلقه کرده و روی آن نمک بریزید.
حالا آنها را کنار بگذارید تا آب بیندازد.
در این مرحله باید ۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.
حالا بادمجانهایتان را به روغن آغشته کرده و در فر بگذارید.
۴۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طلایی گردد.
البته می توانستید حلقه ها را مستقیم در ماهیتابه سرخ کنید.
در تابهای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.
حالا بادمجانها را به همراه آب جوش در آن بریزید و صبر کنید تا بپزد.
وقتی آب بادمجان تمام شد کشک را به آن اضافه کرده و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مجدد بپزد.
پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کنید.
حالا می توانید بادمجان ها را در تارت بریزید.