آموزش تهیه پیاز سوخاری
چهارشنبه 22 فروردین 1397 12:10 PM
احتمالاً با دیدن کلمه پیاز سوخاری دارید به این قضیه فکر میکنید که مگر ممکن است پیاز با آن بوی دلانگیزش بتواند هم سوخاری شود و هم خوشمزه! باید بگوییم بله! اگر میخواهید در کنار غذاهای خوشمزهای که برای اعضای خانواده آماده میکنید، یک غذای سریع هم آماده کنید تا تنوع سفره زیبای شما حفظ شود، در آشپزخانه روزچین امروز دستور تهیۀ پیاز سوخاری را برای شما آماده کردهایم. اگر کودکتان بدغذا است، مطمئن باشید که این سوخاریهای خوشمزه را بیچونوچرا نوش جان میکند.
پیاز سفید بزرگ: دو عدد
یک کاسه آب و یخ
آرد: یک فنجان برای مواد سوخاری + یک فنجان دیگر برای سرخکردن
بیکینگ پودر: نصف قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
فلفل سفید: یکچهارم قاشق غذاخوری
دلستر کلاسیک: یک فنجان
پیازها را پوست بکنید، سپس آنها را حلقهحلقه کنید. حلقهها را از هم جدا کنید. یک کاسه آب و یخ آماده کنید و پیازهای حلقهشده را در آن بریزید. یک فنجان آرد در یک کاسه بزرگ بریزید. بیکینگ پودر، نمک و فلفل سفید را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده، دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
پیازها را آبکش کنید. در یک کاسۀ دیگر، دو فنجان آرد بریزید. پیازها را ابتدا در آرد معمولی بغلتانید، سپس آن را در موادی که از قبل آماده کردهاید، فرو ببرید تا کاملاً آغشته شوند. یک تابه (سرخکن) پر از روغن کنید و کمی صبر کنید تا داغ شود. حالا پیازها را درون روغن داغ بریزید.
بعد از سرخشدن پیازها برای گرفتن روغن اضافی، آنها را روی دستمال حولهای بچینید تا روغن اضافی گرفته شود. اگر دستمال حولهای در دسترس ندارید، آنها را در یک صافی بریزید.
این سوخاریهای را نهتنها در کنار غذای اصلی میتوانید میل کنید، بلکه میتوانید آن را بهعنوان یک میانوعده بهاری مهیج نوش جان کنید و لذت ببرید.