كتلت عدس قرمز با سس ماست و نعناع
یک شنبه 19 فروردین 1397 2:24 PM
مــواد لازم:
عدس قرمز 100 گرم یا نصف لیوان
كرفس خردشده 35 گرم
هویج 1 عدد متوسط
آب 2 لیوان
خردههای وسط نان باگت 2 لیوان
گشنیز خشك نصف قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
آرد ساده 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
جعفری تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
روغن به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس:
ماست كم چربی نصف لیوان
نعناع تازه ساطوری شده 1 قاشق سوپخوری
سیر له شده 1 حبه كوچك
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
عدس، كرفس و هویج را با آب داخل قابلمه كوچكی بریزید و بگذارید با حرارت كم بپزد (درِ ظرف بسته باشد). وقتی مخلوط به طور كامل غلیظ شد از روی حرارت بردارید تا سرد شود. نیمی از خردههای نان را اضافه كنید و گشنیز و پودر زیره را به آن بیفزایید. سپس از مخلوط بردارید و به صورت گرد درآورید و در آرد بغلتانید. بعد در سفیده تخم مرغ و در نهایت در مخلوط نیمی دیگر از خردههای وسط نان و جعفری خرد شده بغلتانید. كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و در كنار سس ماست و سبزی سرو نمایید.
برای تهیه سس ماست و نعناع همه مواد را با هم و به طور كامل مخلوط كنید.