پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت
شنبه 18 فروردین 1397 10:54 AM
زمان تهیه: 60 دقيقه
برای چهار نفر
مواد لازم:
آرد یک و ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن نباتی دو قاشق غذاخوری
آب دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را با بکینگ پودر, شکر و نمک در یک ظرف ریخته و مخلوط می کنیم.
شیر, روغن و آب را هم در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط می نماییم.
مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کرده و می زنیم تا خمیری یک دست و روانی به دست آید.
یک قاشق از روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی شعله ای متوسط بگذارید, یک چهارم خمیر را به آن اضافه کنید و دو دقیقه بگذارید تا سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به همان شکل سرخ شود.
پن کیک را داغ سرو کنید و روی آن را در صورت تمایل با عسل, خامه و یا میوه های تازه تزئین نمایید.