0

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت
شنبه 18 فروردین 1397  10:54 AM

 

روش های تهیه ی دسر پن کیک متناسب با موادی که در تهیه ی آن به کار برده می شود متفاوت است. این بار به سراغ یک نوع پن کیک بدون تخم مرغ رفته ایم. امیدواریم از طعم این پن کیک خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. با ما همراه باشید.
 

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

 

زمان تهیه: 60 دقيقه
برای چهار نفر

مواد لازم:
آرد یک و ۱/۴  پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن نباتی دو قاشق غذاخوری
آب دو قاشق غذاخوری

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

طرز تهیه:
آرد را با بکینگ پودر, شکر و نمک در یک ظرف ریخته و مخلوط می کنیم.
شیر, روغن و آب را هم در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط می نماییم.
مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کرده و می زنیم تا خمیری یک دست و روانی به دست آید.
یک قاشق از روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی شعله ای متوسط بگذارید, یک چهارم خمیر را به آن اضافه کنید و دو دقیقه بگذارید تا سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به همان شکل سرخ شود.
پن کیک را داغ سرو کنید و روی آن را در صورت تمایل با عسل, خامه و یا میوه های تازه تزئین نمایید.

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها