دسر فلن انبه
چهارشنبه 15 فروردین 1397 5:03 PM
فلن (Flan) نوعی دسر سوئدی بسیار خوشمزه است که شبیه کرم کارامل و کاسترد می باشد.
مواد لازم کارامل:
مواد لازم فلن:
مواد لازم رویه:
طرز تهیه:
برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید.
تمامی مواد فلن را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید و روی لایه کارامل داخل قالب ها بریزید. روی قالب ها را با فویل بپوشانید و آنها را حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا فلن بپزد. پس از خنک شدن، قالب ها را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
برای تهیه رویه، شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن، شکر، کره و سپس انبه نگینی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کنید، کمی تفت دهید. قالب ها را از یخچال در آورید و در ظرف های سرو برگردانید. مخلوط رویه را روی دسرها پخش کرده و سرو کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب