قطبي: قهرماني با ايران مهمتر از چهارمي با كرهجنوبي در جامجهاني است
چهارشنبه 22 دی 1389 4:32 PM
قطبي: قهرماني با ايران مهمتر از چهارمي با كرهجنوبي در جامجهاني است سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: براي من قهرماني با ايران در آسيا لذت و اهميت بيشتري نسبت به کسب عنوان چهارمي با کرهجنوبي در جام جهاني دارد. |
افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز تيم ملي فوتبال ايران، گفت: بازي خوبي مقابل عراق انجام داديم. عراق تيمي است که خصوصيات خاص خودش را دارد. وي ادامه داد: کمي احساس بازيکنان ما بر منطق فوتباليشان غلبه کرده بود، از همين نظر هم کمي دچار مشکل شده بوديم. فکر ميکنم در ديدارهاي آينده نسبت به بازي مقابل عراق عملکرد بهتري داشته باشيم و اميدوارم مقابل امارات و کره شمالي هم موفق به کسب هر 3 امتياز شويم. قطبي در خصوص اينکه قهرماني با ايران در جام ملتها براي او مهمتر است يا کسب عنوان چهارمي با کره جنوبي در جام جهاني، تصريح کرد: بدون شک قهرماني با ايران لذت و اهميت بيشتري براي من دارد. چون خاطره خوشتري در ذهن من باقي ميگذارد. ايران کشور من است و هر کس آرزو دارد در تيم ملي کشورش موفق شود. اين مهمترين آرزوي شخصي من در زندگيام است. وي در مورد ديدارهاي آينده تيم ملي در جام ملتها، گفت: هر دو تيم ديگر گروه ما خوب هستند. به نظر من امارات در ديدار با کره شمالي بهتر بود. آنها از نظر بازي ترکيبي، به خصوص در خط حمله عملکرد بهتري داشتند و بازيکناني دارند که ميتوانند براي ما دردسرساز شوند. با کره شمالي هم قبلا بازي کرديم، آنها در ساختار دفاعي منسجم هستند و موقعيتهاي کمي به مهاجمان حريف ميدهند و در ضدحملات نيز خطرناک ظاهر ميشوند. سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که کفاشيان گفته بود اگر قطبي عملکرد خوبي در جام ملتها داشته باشد قراردادمان را با وي تمديد ميکنيم، گفت: بهتر است در اين شرايط حرفي از قرارداد نزنيم و تمرکز اصلي ما روي جام ملتها باشد. چون مهمترين چيز همين است و بايد براي موفقيت تيم ملي تلاش کرد. من و بازيکنان مهم نيستيم؛ چيزي که مهم است ايران است.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...