0

آشپزی با انواع آجیل

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

آشپزی با انواع آجیل
دوشنبه 6 فروردین 1397  9:54 AM

پخت و پز با بوی عید

 

آشپزی با آجیل فوق‌العاده است. انواع متفاوت آجیل، از جمله گردو، بادام و بادام هندی، وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها در تهیه خوراکی‌های مختلف استفاده کنید. در ضمن آجیل طعم‌دهنده‌هایی عالی و اشتهاآور هستند. در ساده‌ترین حالت می‌توانید کمی بادام به شیر اضافه کرده و نوش جان کنید. در واقع وقتی با آجیل آشپزی می‌کنید، اصلاً محدودیتی ندارید.

آجیل

راهنمایی‌های کلی در مورد استفاده از آجیل در آشپزی

* هنگام استفاده از آجیل در غذا، از نوع بدون پوست آن استفاده کنید. پوست آجیل موقع مصرف، کمی گلو را اذیت می‌کند، بنابراین همیشه آجیل بدون پوست، خریداری کنید و اگر هم آجیل با پوست بود، خودتان پوست آن را بگیرید (تصویر 1).

بادام پوست کنده

 * آجیل‌ها را روی اجاق و با حرارت ملایم تفت دهید تا به طعم دلخواه برسید. البته آن‌ها را درون فر و یا مایکروفر نیز می‌توانید تفت دهید. زمان آن هم بسته به نوع طعمی است که می‌خواهید به دست آورید.
وقتی آجیل را درون فر می‌گذارید، ابتدا روی سینی فر، یک ورق کاغذ پخت قرار داده و سپس آجیل را روی آن پخش کنید و درون فر، طبقه وسط، با دمای 162 درجه سلسیوس بگذارید و وقتی به اندازه‌ای که می‌خواستید سرخ شد، آن را از فر بیرون آورید. اگر هم می‌خواهید آن‌ها را در مایکروفر قرار دهید، هر یک دقیقه یکبار آن‌ها را بررسی کنید تا بیش از حد سرخ نشوند. هنگام تفت دادن آجیل هیچ نوع روغنی به آن اضافه نکنید.
* آجیل‌های مختلف مدت زمان متفاوتی برای سرخ شدن، نیاز دارند. مثلاً بادام در مدت 10 دقیقه به خوبی تفت داده می‌شود. اما بادام زمینی برای سرخ شدن، 20 دقیقه زمان لازم دارد.
* می‌توانید گوشت ماهی و یا قرمز را به پودر آجیل مورد نظر خود آغشته کرده و به طعم بی نظیری دست پیدا کنید. روغن موجود در آجیل، گوشت را طعم دار کرده و در نهایت غذای ترد و خوشمزه‌ای به دست می‌دهد.
 

گوشت و بادام هندی ادویه دار

برای آماده کردن بادام هندی ادویه دار، 100 گرم بادام هندی پودر شده با کمی فلفل قرمز، 2 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، 1 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز، 6 عدد حبه سیر خرد شده و یک قاشق چای‌خوری زنجبیل را با هم ترکیب کنید و سپس 140 گرم فیله گوشت ماهی را به این پودر طعم دار و خوشمزه آغشته کنید. سپس روی سینی روغنی فر گذاشته و به مدت 15 دقیقه با حرارت 190 درجه سلسیوس بپزید (تصویر 2).

بادام هندی خرد شده


 * روش دیگر استفاده از آجیل، به کار بردن آن‌ها در سالاد است. آجیل معمولاً طعم بی نظیری به سالادها می‌دهد. می‌توانید روی سالاد مرغ، سالاد سزار و یا هر سالاد دیگری که دوست دارید، پودری از آجیل‌های مختلف بپاشید (تصویر 3).

سالاد آجیل
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها