0

طرز تهیه پوره باقلا

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه پوره باقلا
یک شنبه 5 فروردین 1397  7:31 PM

ماهنامه سفره ایرانی: از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

میزان سرو: 4 الی 6

مواد لازم:

  • باقلا: 500 گرم
    پیاز (ریز خردشده): یک عدد
    روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
    شکر: یک قاشق چای خوری
    لیموترش: نصف یک عدد
    نمک: یک قاشق چای خوری
    آب گرم: به مقدار لازم

مواد لازم تزیین:

  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
    لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
    شبت (تازه): 4 الی 5 عدد
     

پوره باقلا

طرز تهیه:

  1. باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
  2. پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.
  3. سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود 4 انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.
  4. اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.
  5. مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.
  6. پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها