0

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار‌ها

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار‌ها
یک شنبه 5 فروردین 1397  7:23 PM

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.

 


میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:
 
  • تخم مرغ: 7 عدد
  • شکر: 200 گرم
  • آب: 35 میلی لیتر
  • نشاسته: 55 گرم
  • آرد: 170 گرم
 
طرز تهیه کیک اسفنجی 
 طرز تهیه:
 
1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
 
2. نیمی از شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
 
3. بقیه شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به خوبی بزنید تا مخلوط حجیمی حاصل شود.
 
4. آب را اضافه کنید. نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.
 
5. مخلوط سفیده تخم مرغ پف کرده را طی سه مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.
 
6. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد (به قطر 22 سانتی متر) پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
 
نکته:

• تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند، زیرا تخم مرغ سرد به خوبی پف نمی کند.
• همیشه آرد را قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها