طرز تهیه سوپ پیازچه
دوشنبه 21 اسفند 1396 1:52 PM
نحوه پخت سوپ پیازچه
مواد لازم برای سوپ پیازچه :
آب مرغ | يک ليوان |
پيازچه | 200 گرم |
قارچ | 150 گرم |
هويج | دو عدد |
جو پرک | 1/5 پیمانه |
شير | يک ليوان (دلخواه) |
خامه | سه قاشق سوپخوری (دلخواه) |
نمک و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه سوپ پیازچه :
ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند ليوان آب روی حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج ها را رنده كرده و به آن اضافه می كنيم. در انتها قارچ ها و پيازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه كرده و اجازه می دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن گاه شير را می توان در صورت تمایل اضافه كرده بعد از ده دقيقه خامه ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش می كنيم سوپ را در ظرف مناسب كشيده و آبليمو را به آن اضافه می كنيم.
نکته:
اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.
اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.
این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.
اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.