0

اگر حضرت مهدی علیه‌السلام ظهور کند، سرانجام کشته می‌شود، پس چرا ما باید برای تعجیل در ظهورش دعا کنیم

 
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 19536
محل سکونت : مازندران

اگر حضرت مهدی علیه‌السلام ظهور کند، سرانجام کشته می‌شود، پس چرا ما باید برای تعجیل در ظهورش دعا کنیم
شنبه 19 اسفند 1396  11:21 AM

حضرت مهدی علیه‌السلام پس از ظهور، حکومت اسلامی تشکیل می‌دهند و معنویت و عدالت را در جهان رونق می‌بخشند و با ظلم و فساد مبارزه می‌کنند تا آنجا که زمین، محل امنی برای بندگان خدا می‌گردد. 
بنابراین، هدف آن حضرت، به ثمر‌ رساندن رسالت انبیا و ائمه است؛ هدفی که هزاران سال، پیامبران و افراد صالح به دنبال آن بوده‌اند و خون‌های پاکی در راه تحقق آن ریخته شده است، به این امید که روزی این وعده الهی در زمین تحقق یابد، البته باید به این نکته هم توجه کرد که خود آن حضرت نیز منتظر آن واقعه است و به همین دلیل، به مردم بارها توصیه کرده است تا برای تعجیل در ظهورش دعا کنند؛[۱] چراکه حضرت مهدی علیه‌السلام نمی‌تواند این همه ظلم و ستم و فساد و معصیت الهی را ببیند و ساکت باشد.
بنابر آنچه گذشت، آیا درست است که بگوییم این وضعیت ادامه داشته باشد، اما حضرت مهدی علیه‌السلام چند سالی بیشتر عمر کند!؟ حتی انسان‌های معمولی هم راضی‌اند تا با شهادت خود، ریشه ظلم و فساد و جنایت را از بین ببرند. امام حسین علیه‌السلام فرمود: در جامعه‌ای که به حق عمل نشود و باطل ترک نگردد، مؤمن، مشتاق لقای پروردگار خود می‌شود.[۲]
به طور خلاصه باید گفت:
۱. تحمّل وضع کنونی برای آن حضرت بسیار سخت است و ما نباید راضی به ادامه این حال باشیم؛ چنان‌که خود حضرت راضی نیستند.
۲. دست‌آوردهای ظهور و قیام آن حضرت بسیار عظیم است؛ یعنی حاصل تلاش‌های هزاران پیامبر الهی است که در طول تاریخ آمده و زحمت کشیده‌اند.
۳. این‌طور نیست که حضرت به‌زودی از دنیا برود، بلکه خود حضرت، مدتی طولانی حکومت می‌کند و بعد از ایشان نیز حکومت ادامه خواهد داشت.
۴. ما تنها برای رهایی و آسایش خود، فرج را طلب نمی‌کنیم (هر چند که عده‌ای چنین هستند)، بلکه خواهان غلبه دین حق و به اهتزاز درآمدن پرچم توحید هستیم که آرزوی خود امام مهدی علیه‌السلام نیز می‌باشد. 
علاوه‌ بر این، به شهادت‌رسیدن امام مهدی علیه‌السلام قطعی نیست؛ زیرا در برخی از روایت‌ها آمده است که آن حضرت، به مرگ طبیعی رحلت می‌کنند؛[۳] لذا طبق این فرض، پرسش مذکور، بی‌معنا خواهد بود.

پی‌نوشت‌ها
۱. کمال‌الدین، ص۴۸۵، ح۴.
۲. تحف‌العقول، ص۲۴۵.
۳. بحارالانوار، ج۵۳، ص۹۳، ح۱۰۳.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها