0

تولید سوسیس و کالباس ماهی

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

تولید سوسیس و کالباس ماهی
جمعه 18 اسفند 1396  10:52 AM

🔵تولید سوسیس و کالباس ماهی
قسمت اول

برای افراد ریسک پذیر تولید سوسیس کالباس ماهی یک فرصت سرمایه گذاری بی نظیر است. هم مشکل بوی ماهی را برای ماهی دوستان حل می کند و هم اینکه هیچ رقیب داخلی ندارد. و البته قیمت پایین آن نیز برگ برنده آن است. می توانید اولین باشید.

سوسیس و کالباس ماهی به‌عنوان یکی از محصولات پرطرفدار در دنیا مخصوصا برای افرادی که بوی ماهی را نمی‌پسندند مورد توجه است و خطوط تولید این محصول به سرعت در حال گردش است و سالانه هزاران تن از ماهیان صید شده تبدیل به خمیر ماهی شده و در نهایت در قالب سوسیس و کالباس به مصرف می‌رسد.


خمیر ماهی، پایه اصلی

اصلی‌ترین ماده اولیه سوسیس و کالباس ماهی، خمیر ماهی است. خمیر ماهی ماده اولیه چند منظوره‌ای برای استفاده در فرآورده‌های زیادی است، همچنین می‌توان آن را شکل داد، چرخ کرد و به اشکال مختلف و جدیدی پخت، این خمیر، ماده‌ای خام و با کیفیت بالاست که می‌تواند به تنهایی یا به‌صورت مخلوط با اجزای دیگر، به منظور تهیه فرآورده‌های مختلفی با طعم و بافت‌های متفاوت مورد استفاده قرار گیرد. خمیر ماهی در سه نوع بدون نمک، خمیر ماهی با نمک و خمیر ماهی خام تولید می‌شود. در حال حاضر در ایران دو شرکت بزرگ در حال تولید خمیر ماهی هستند که محصولات این شرکت‌ها برای تولید ناگت ماهی و فیش فینگرها به مصرف می‌رسد.

 

مراحل تولید خمیر ماهی

برای تولید خمیر ماهی نخستین مسئله انتخاب ماهی مناسب است. در تولید خمیر ماهی بیشتر از ماهی‌هایی با گوشت سفید مانند ساردین استفاده می‌شود البته گوشت ماهی‌های محتوی استخوان و تیغ برای این منظور چندان مناسب نیست. سپس این ماهی‌ها به مرحله پاک شدن می‌روند و پس از آن مجددا شسته می‌شوند. این مرحله جهت خارج کردن خونابه، پروتئین‌های محلول در آب و کاهش بار میکروبی جهت بوزدایی ماهی انجام می‌پذیرد. در مرحله آخر هم مواد افزودنی مانند سوربیتل، ساکاروز، نمک، پلی‌فسفات و نیز نشاسته، تخم مرغ، سبزیجات، ادویه‌ها و چاشنی به این خمیر اضافه می‌شود و به مرحله روکش و تولید سوسیس و کالباس می‌رود.

تهیه شده در کانال تلگرام کارآفرینی

تشکرات از این پست
takround
دسترسی سریع به انجمن ها