0

8قدم تا راه اندازی یک کسب و کار کوچک موفق

 
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:8قدم تا راه اندازی یک کسب و کار کوچک موفق
یک شنبه 20 اسفند 1396  10:52 AM

🌕8 قدم تا راه اندازی یک کسب و کار کوچک موفق

کاری از گروه کارآفرینی اورگانیزیشن

قسمت آخر
۶. تقسیم کار کنید.
 راه‌اندازی و پیگیری امور یک کسب و کار نوپا میزان زیادی از وقت و انرژی شما را به خود اختصاص می‌دهد و نیازمند کار و تلاش بسیار است. قدم بعدی برای شروع کار، تخصیص بهینه‌ی زمان است. چند ساعت از روز را به کار کردن بر روی کسب و کار شخصی خود اختصاص خواهید داد؟ آیا می‌خواهید کسب و کارتان را آخر هفته‌ها بگردانید؟ باید به این سؤالها پاسخ دهید.
 توصیه حرفه‌ای: به یاد داشته باشید اگر می‌خواهید کسب و کارتان دوام داشته باشد، باید برای ساختنش زمان بگذارید. اینجا جایی است که شرکای شما وارد قضیه می‌شوند. اگر شریکی دارید وظایف را تقسیم کنید و دائم به خودتان یادآوری کنید که نسبت به موفقیت یا شکست هر تکلیف مسئولیت آن‌را بپذیرید.
نکته: نگویید “کار روزانه‌ی من وقتی برای برپاکردن کسب و کار جدیدم نمی‌گذارد.” هرگز! من کارآفرینانی می‌شناسم که روزها کار معمولشان را انجام می‌دادند و شبها کسب و کار شخصیشان را به پیش می‌بردند.

 ۷. از کارتان استعفا دهید.
این قسمت، بخش محبوب من است! تبریک می‌گویم! بعد از شروع کسب و کاری کوچک، گام بعدی ترک شغل فعلی است. حقیقت این است که هیچ راهی برای انجام درست و موفق دو کار به طور همزمان وجود ندارد. برای دست‌یابی به حداکثر موفقیت ممکن باید روی یکی تمرکز کنید. اگر واقعاً می‌خواهید کسب و کارتان در مدت زمان کوتاه رشد کند باید تمام تمرکزتان را متوجه آن کنید.
 توصیه حرفه‌ای: زمان‌بندی استعفایتان را درست تنظیم کنید. در تصمیم‌گیری عجله نکنید، قبل از استعفا مطمئن شوید که کسب و کارتان حداقل کمی پول روانه‌ی حساب بانکی‌تان می‌کند!

 ۸. افسرده نشوید؛ مقاوم باشید!
راه‌اندازی کسب و کاری نوپا مثل آب خوردن نیست! واقعاً محتاج کار سخت و سنگین است. اما به یاد داشته باشید که هر چقدر مسیر، پراسترس و دشوار شد تسلیم نشوید. تسلیم نشوید و کوتاه نیایید. اگر احساس کردید که از نظر روحی تحت فشار و دچار اضطراب هستید، کتاب بخوانید و شرایط سخت و پراسترس  کارآفرینانی را از این آدمها برای خودتان مدل و الگو کنید. از اشتباهاتشان درس بگیرید و مطالبشان را بخوانید. این سریع‌ترین راه موفقیت و توسعه‌ی کسب و کار نوپای شماست.
“اینکه کجا هستید مهم نیست، اینکه به “کجا می‌روید” تعیین کننده است.”  
پایان.

قدر لحظات رو باید دانست

تشکرات از این پست
zinab84 nezarat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها