آموزش مرحله به مرحله تهیه نان پرتقالی
سه شنبه 15 اسفند 1396 11:33 AM
مواد لازم:
دستور تهیه :
پوست پرتقال را رنده کنید.
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
قالب را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب