🤩چهار عامل موفقيت
یک شنبه 13 اسفند 1396 1:26 PM
«نگرش، باور، تمرکز، چالش»
انسانهای موفق آن طور که اکثر مردم انتظار دارند نیستند. شیوه سخن گفتن، تفکر و برخورد آنان با موقعیتها، چالشها و مشکلات متفاوت است.
1⃣ نگرش «من میتوانم»
افرادی با این نگرش، هر کاری را، هرقدر هم که سخت باشد، «انجامپذیر» میبینند. آنها دائماً از عباراتی مثل «از پسش برمیآییم»، «بیایید انجامش دهیم»، «بیایید این مشکل را حل کنیم» استفاده میکنند و اعتقاد دارند همیشه برای هر مشکلی راهحلی وجود دارد. این افراد همیشه بهدنبال دلیل مشکلات و راهحل آنها هستند و به همه چیز با دید مثبت مینگرند.
2⃣ باور به اینکه «میتوانم راهحلی پیدا کنم»
حتی اگر مطمئن نیستید چطور یک کار خاص را انجام دهید، باز هم باید به خود اعتماد داشته باشید و بگویید «حلش میکنم،» نه اینکه بگویید «نمیدانم چطور این کار را انجام دهم» و خلاص! هیچ ایرادی ندارد که کاری را بلد نباشید به شرط آنکه به خودتان قول بدهید از آن سر در آورید یا کسی را پیدا کنید تا کمکتان کند.
3⃣ روی فرصتها تمرکز کنید.
افراد موفق هر وضعیتی، حتی مشکلات و کمبودها را به چشم «موقعیت» میبینند. مردم عادی در مواجهه با مشکلات فقط سختیها را میبینند، ولی افراد موفق میدانند که حل مشکلات یعنی محصولات، خدمات، مشتریان و احتمالا موفقیتهای مالی جدید. یادتان باشد موفقیت با غلبه بر مشکل و چالش به دست میآید. بنابراین نمیتوان بدون مواجهه با مشکلات و سختیها موفق شد.
4⃣ چالشها را دوست داشته باشید.
بسیاری از چالش متنفرند و به همین خاطر میکوشند از آن دوری کنند، ولی افراد موفق از آن استقبال میکنند. چالشها تجربیاتی هستند که تواناییهای افراد را تقویت میکند. برای رسیدن به اهدافتان، باید به جایی برسید که هر چالشی برایتان حکم یک موتور محرکه را داشت باشد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.