پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
چهارشنبه 16 اسفند 1396 9:38 AM
اسلایس خشکبار
مواد لازم:
- شیرعسلی: یک قوطی
- کره: 90 گرم
- کُرن فلکس: 130 گرم
- بادام پرک: 75 گرم
- کشمش: 110 گرم
- خلال پسته: 30 گرم
- گردو (خردشده): 30 گرم
- گیلاس شکری شده (خردشده): 30 گرم
- قیصی (خردشده): 65 گرم
- شکلات (ذوب شده): 250 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا کف یک قالب 30×20 را کاغذ انداخته به طوری که 2 سانت از لبه های قالب بلندتر باشد.
- شیرعسلی و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکدست شود.
- شکلات ذوب شده را کف قالب پخش کنید.
- مابقی مواد را در کاسه ای ریخته و شیرعسلی و کره روان شده را روی آن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
- سپس به طور یکنواخت روی شکلات کف قالب بریزید و به مدت 3 الی 5 ساعت در یخچال قرار دهید
- سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب